24. august 2007

Optimistiske prioriteringer

Jeg er som absolut udgangspunkt en meget optimistisk og impulsiv mand, så da jeg lovede at skrive et indlæg på bloggen, var jeg overbevist om, at det kunne jeg da sagtens lige klare.

"Det tager ingen tid"; "tid er ikke noget man har, det er noget man ta'r" var de fremherskende fornemmelser i den del af min hjerne, der forgæves kæmper med foretage prioriteringer!

Men jeg har ikke tid, og det at skrive til en blog er ikke noget, jeg har prøvet før. Havde det så bare været en stævning, jeg skulle lave, så havde det ikke være noget problem.

Den manglende tid, det manglende overblik der for tiden rammer mig, skyldes, at optimismecenteret i min hjerne er større end prioriteringscenteret.

Jeg gik i begyndelsen af sommeren i gang med et lille ombygningsprojekt på vores hus, som jeg havde vurderet til at tage ca. 4 uger. Nu har håndværkerne været i gang i over 2 måneder, og der mangler stadig 4 måneders gør-det-selv arbejde... Mindst...
Og jeg havde glemt at bestille vinduer, så de bliver først leveret i slutningen af november...

Dertil kommer, at vi på Kristelig Fagbevægelses advokatkontor, mangler en advokat for tiden, så arbejdsmængden for os andre er blevet ca. 20 % større, og de nye opgaver, der også skal løses er, SÅ SPÆNDENDE!

Men jeg nægter at blive stresset. Jeg er så optimistisk at tro, at det et muligt valg.

Så når du ringer til mig, vil du høre mig sige følgende med et smil i stemmen: "Det er advokat Nikolaj Nikolajsen. Hvad kan jeg gøre for dig?"

...Og så må du undskylde, hvis det trækker lidt ud, for jeg er sikker på, at jeg får tid til at se på det først i næste uge!

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.