28. april 2009

akasse.dk

Kristelig Fagbevægelse ejer domænenavnet "akasse.dk". Det har den rent tekniske konsekvens, at uanset, hvad man skriver foran "akasse.dk" som fx "job.akasse.dk", så havner man på Kristelig Fagbevægelses hjemmeside.

Sådan er princippet for domæner, og Kristelig Fagbevægelse har ikke haft motiver om at bruge domænenavnet akasse.dk til at lokke nogen over på vores hjemmeside. Vi har derfor nu gjort det sådan, at det ikke længere sker, hvis man fx skriver "3f.akasse.dk"

3 kommentarer:

26. maj 2009 kl. 15.49 JSvarre

> "sådan er princippet for domæner"

Det er vel så meget sagt. Faktisk skal man normalt aktivt vælge dette som administrator. Prøv selv nogle forskellige domæner.

Men fint at I har slået funktionen fra, således at misforståelser undgåes.

Jeg har set lidt videre rundt på jeres hjemmeside. Her:
http://www.krifa.dk/kampagner/tipenven.aspx
ser det ud til, at I klart overtræder Markedsføringsloven - hvilket Forbrugerombudsmanden også har slået fast i denne afgørelse:
http://www.forbrug.dk/forbrugerombudsmanden/sager-og-retningslinjer/sager/markedsfoeringsloven-sager/spam-mvuanmodet-markedsfoering/tip-belonning/

Mvh. Jesper Svarre
Webmaster, http://byferier.dk og http://prosa.dk

28. maj 2009 kl. 14.24 Hans Kargaard Thomsen

Hej Jesper

Tak for, at du sørger for at holde os i ørerne. Vi overtræder imidlertid ikke markedsføringsloven, fordi vi slet ikke er underlagt loven. Fagforeningsaktiviteter, herunder hvervning af nye kunder, er ikke omfattet af loven.

Se eventuelt Forbrugerombudsmanden udtalelse om fagforeningers markedsføringVi har iøvrigt indbygget nogle ting, som gerne skulle mindske risikoen for, at folk bliver generet af vores tip-en-ven-funktion
* Afsenderen formulerer selv beskeden. Vi har kun indbygget et link og en opfordring til at tjekke det i mailen. Vi har ikke indbygget en egentlig reklametekst.
* Vi opfordrer til at undlade misbrug og kun sende til personer, som man kender. Man skal aktivt acceptere netop dette vilkår for at kunne sende sine tip afsted.

Med venlig hilsen
Hans Kargaard Thomsen
Marketingkoordinator, Kristelig Fagbevægelse

28. maj 2009 kl. 15.12 Krifa eService

> "sådan er princippet for domæner"
Der opstod en misforståelse om at vi havde registreret en masse akasse.dk domæner. Formuleringen hentyder til at job.akasse.dk ikke er selvstændigt domæne, men blot et kald på domænet akasse.dk

Det er muligt at man aktivt skal slå redirect til hvis man har en hjemmeside på domænet, men det har vi ikke.
Vi bruger bare en standard service for domæne redirect lige som f.eks. fagforening.dk.

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.