24. juni 2009

Boom i karriererådgivning

Krisen og den stigende ledighed giver run på karriererådgivningen hos Kristelig Fagbevægelse. Så meget, at der på et år er sket en femdobling i antallet af kunder, der har fået en karrieresamtale. I januar 2008 var det 65 personer, i januar i år er det 336.

Kristelig Fagbevægelse ser det som udtryk for en aktiv og proaktiv holdning frem for at lade sig lamme af den aktuelle krise.

- Det er glædeligt at se, at så mange af vores kunder har lyst og overskud til at gøre brug af vores karrieresamtaler, som hjælper dem til at forblive i deres job eller finde et andet, hvis det er nødvendigt, siger uddannelseskonsulent Henri Hummelmose Brorson.

Karrieresamtaler giver job
Henri Hummelmose Brorson oplyser, at 7 ud af 10 af de kunder, der får en karrieresamtale umiddelbart efter, at de er blevet sagt op, får et andet job, inden deres opsigelsesperiode er udløbet.

Fakta
Kristelig Fagbevægelse tilbyder alle kunder en gratis karrieresamtale. Den gennemføres af professionelle konsulenter fra Job Vision eller JOBDK. I 2008 fik flere end 2000 kunder en karrieresamtale. I 2009 har 336 kunder allerede fået en karrieresamtale.

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.