10. juli 2009

Stop med blokader

Så sker det igen, denne gang i Herning, at 3F truer med at blokere et firma, hvis det ikke skifter deres overenskomst med Kristelig Fagbevægelse ud med en med 3F.

Kristelig Fagbevægelse er ikke uenig i, at det er en opgave for en fagforening at overenskomstdække det danske arbejdsmarked. Det er også derfor, vi indgår overenskomster. Vi er heller ikke uenige i, at det er i orden med indbyrdes konkurrence.

Men vi er uenige i, at det er i orden at bruge blokadevåbnet for at få en overenskomst med en virksomhed, der allerede har en overenskomst med en anden fagforening.

Kristelig Fagbevægelse mener, at politikerne bør lovgive imod den slags urimelige blokader.

Jonna Dencker, formand for Kristelig Fagbevægelses Region Vestjylland.

1 kommentarer:

19. juli 2009 kl. 11.39 Anonym

3F tror de skal styre dette land
Jeg skiftede fordi de er for dyre og jeg ikke mener at 3f er den rette fagforening for mig.
Jeg prøvede inden jer at komme over i en anden fagforening det kan være lige meget hvad det var for en men jeg skulle selv gå i 3f og skifte de kom med alle muglige skræk senarier hvis jeg skiftede så jeg ikke turde jeg var så hos dem i 1 år mere før jeg skiftede til jer som heldigvis klarede skiftet
Jeg mener folketinget skal gå ind og stoppe 3f det er jo som arla der laver ballade for de små mejerier jeg køber aldrig arla mælk men fra de små mejerier og det samme med 3f de er for store og mener de er mere end de andre

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.