11. august 2009

Beef'n'makrel kampagne for Kristelig A-kasse

Det er ikke sjovt at blive arbejdsløs, og da slet ikke hvis man ikke er med i en a-kasse. Derfor har vi en ny kampagne på vej med makrelmadder og bøffer.

Mange tror de bare kan få dagpenge eller kontanthjælp, hvis de bliver ledig. Det er bare forkert. Dagpenge kræver, at man har været med i en a-kasse i mindst et år, og kontanthjælp er populært sagt kun for dem, der ikke ejer noget som helst.

Ridderen har været forbi marketingafdelingen, og de fik en smart ide. Vi vil fortælle dig, at du skal melde dig ind Kristelig A-kasse, så der stadig er råd til den saftige røde bøf. Ellers bliver du måske nødt til at nøjes med en herre-ulækker makrelmad.

Bøffen og makrelmaden kan allerede nu ses på forskellige hjemmesider, og snart kan du også se os på TV i reklameblokken... og skulle du være i tvivl, så er Ridderen selvfølgelig mest til saftig bøf :-)

1 kommentarer:

23. august 2009 kl. 10.55 Diana Axelsen

Hør nu her: Man kan ikke kalde makrelmad for herre-ulækker i en tv-reklame og håbe på positive reaktioner. Ordet "herre" er et fortærsket 90´er slang, og ulækker er bare ikke noget, man siger om mad. Det lærer ethvert barn i enhver ordentlig familie og børnehave.
Det er en ommer (endnu et fortærsket ord).

Hilsen fra
Diana Axelsen
tekstforfatter
Wonderwords

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.