11. september 2009

Mobning på arbejdspladsen - Nej tak!

Så snart jeg vendte ryggen til, blev jeg bagtalt og svinet til af chefen og min nye kollega.

Jeg var ellers glad for mit job, men fra den ene dag til den anden drejede det hele 180 grader. For det gik op for mig, at der var gang i et eller andet mellem chefen og den nye kollega.
Mit arbejde blev mere og mere kontrolleret, der blev taget kopier til chefen af min korrespondance, ja, selv min papirkurv blev tjekket. Når jeg tog på arbejde, vidste jeg aldrig, hvad jeg skulle beskyldes for og mobbes med.

På et tidspunkt beskyldte chefen mig for at tage af kassen, og jeg foreslog, han bortviste mig og meldte mig til politiet

“Tror du, jeg er så dum, at jeg vil fyre dig? Du er vel voksen nok til at gå selv,” sagde han bare!
Det endte med, at jeg fik hovedpine, feber, diare, og jeg kastede op, så jeg sygemeldte mig. Senere fyrede de mig. Kristelig Fagforening gik ind i sagen, og jeg fik en erstatning, så nu er jeg da videre.

Jeg kæmpede nok for længe for mit job. Men jeg vidste jo, jeg ikke havde gjort noget forkert. Det var ren mobning.

Kim Degn, Kolding

2 kommentarer:

3. november 2009 kl. 08.42 Anonym

det må have været en hård omgang for dig. At få skyld for nået du ikke havde gjort. Det var helt sikkert psykisk mobning som de brugte på dig. Men jeg håber at du er kommet videre og den dag i dag har det godt igen også på arbejdet.

14. december 2009 kl. 12.55 Anonym

Hold op det var åndsvagt lavet af ham, han prøvede nok bare at få dig til selv at sige op, så han kunne spare nogen penge,godt du holdte ud, så endte det jo også med at du fik enddnu flerepenge,så kan han lære det. :-)

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.