13. oktober 2009

Kan vi lære af andre fagforeninger?

Del din viden og gode idéer med andre - også dine konkurrenter. Måske får du den dobbelt op retur!

Jeg sætter stor pris på den viden og erfaring, jeg får, når jeg er sammen med vores konkurrenter. Jeg inviterer dem også gerne inden for i vores organisation. Når jeg lytter til det, de gør godt, og det de gør skidt, er det jo gratis viden, som jeg kan lære af.

Er du nogen sinde blevet fattigere af at dele din viden med andre? Nej tværtimod bliver vi beriget ! Og vi skal ikke være nervøse for at dele vores gode idéer med andre, for ingen kommer foran dig ved at gå i dine fodspor.

Af Jesper Wengel, adm. direktør, Kristelig Fagbevægelse

2 kommentarer:

26. oktober 2009 kl. 19.42 Anonym

Gratis Viden - det er det KRIFA sender til de øvrige konkurrenter i større stil idet de hælder en masse erfarne medarbejdere "ud med badevandet" og lige i armene på de øvrige fagforeninger og a-kasser.

Kan godt forstå at ham Wengel ikke er økonomidirektør længere - for det regnestykke går da IKKE op !

KRIFA er rent til grin med deres "udvidelse" i København - som tværtimod er en falliterklæring ingen har taget konsekvensen af eftersom de nu lukker deres flagskib i København og åbner to små sattelit afdelinger i yderkanten af storkøbenhavn. Så undgår man nemlig de "besværlige" (læs: de svage) medlemmer som har reel brug for hjælp. De er nemlig "for dyre" !

Men i Randers proklamerer man at man forbliver da det er DK´s 6 største by ! Ak ja - jysk og dobbelt moralsk logik af rang og hamrende svag ledelse i 1 led og nedefter.

God vind KRIFA !

8. januar 2013 kl. 17.32 Unknown

Hi i have read your post and i think it's usefull.Thanks for the sharing this website. it is very useful professional knowledge.


Fagforeninger

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.