29. oktober 2009

LO ikke uden humor

Ridderen er helt overraskende dukket op i en annonce fra LO i Fredericia - og det er ikke helt uden humor.

De 18 fagforbund under LO i Fredericia har indrykket en helsides annonce i en lokalavis, hvor der indgår en ridder. Er der en slet skjult henvisning til Kristelig Fagbevægelse? Døm selv :-)

Citat fra annoncen: "Den måde at lokke kunderne på kalder vi respektløs, og den er ikke just præget af ridderlighed, ære eller andre faste værdier. Kontakt en rigtig fagforening og hør hvorfor der er ukristelig stor - og en himmel til forskel i - hvor, og hvordan du er organiseret".

Se annoncen

Af Peder van der Schaft, marketingchef, Kristelig Fagbevægelse

7 kommentarer:

30. oktober 2009 kl. 09.29 Anonym

Det er en meget beskrivende artikel. Vi er et menneskeligt forbund hvorimod Lo er et maskin forbund.

30. oktober 2009 kl. 14.50 Anonym

Generelt er LO og den røde blok i politik utrolig god til at være børnesure, og pege fingere af alle andre.
Gid man kunne blive fri for dem.

10. november 2009 kl. 09.57 Anonym

Jeg er enig at annoncen ikke burde have været sat i - af den simple årsag at jeg ikke mener at LO-forbundene bør synke til KRIFAs niveau og markedsføringsbudgetter men bruge pengene på medlemmerne som jo er en af de store forskelle på Virksomheden KRIFA og fagbevægelsen under LO!

10. november 2009 kl. 11.11 Anonym

Nå, nå, hvis du mener, at LO skal bruge pengene på medlemmerne, betyder det så, at du er imod det, når LO-forbundene støtter politiske partier til kommunalvalget uanset hvad deres medlemmer stemmer? Er det at bruge pengene på medlemmerne?

10. november 2009 kl. 22.07 Anonym

Det gør LO forbundene så ikke - men LO gør rigtig nok. Faktisk er der i de fleste LO-forbund en vedtægtsbestemmelse der netop går i mod parti-støtte, ligesom direkte partipolitiske kampagner ikke kan støttes af forbundene. Som yderligere sikkerhed kan man som medlem underskrive en blanket for at sikre sig at den del af ens medlemsbidrag der kunne bruges til at støtte velfærdspolitiske kampagner (der måske kunne skabe tvivl om hvorvidt det er direkte støtte eller ej)kan gives andetsteds - Kattens Værn eller Red Barnet osv.

Jeg synes jo at det som LO kæmper for er i medlemmernes interesse uanset politisk tilhørsforhold men jeg er da godt klar over at der er mange der er uenige. Men f.eks. bedre forhold i ældreplejen kan man vel dårligt være i mod uanset politisk tilhørsforhold?

Men nu vil jeg også personligt hellere støtte velfærdspolitik end indremission ;o)

12. november 2009 kl. 18.50 Anonym

Nu støtter Krifa ingen partier eller religise foreninger, så som Indre Mission.

17. november 2009 kl. 21.35 Anonym

De gamle etableret fagforbund er bare latterlige & utilsvarende
derfor har de mistet alle deres ( klogere) medlemmmer.
Beton socialister der lever i fortidens pomp og pagt med konferancer og ligegyldige kongresser holdt for medlemmernes penge!!! Die in peace

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.