19. november 2009

Aktiver dit netværk når du er jobsøgende

Ville det ikke være dejligt hvis alle dine venner holdt øje med om der var nye spændene jobmuligheder for netop dig?

Dine venner kender dig godt, og måske også dine ønsker til et fremtidigt job. Jeg synes selv, at det er fedt når nogen i mit netværk gør mig opmærksom på et job, som jeg ikke lige selv havde spottet. I disse tider hvor jobmulighederne inden for mange brancher er begrænsede, er det blevet endnu vigtigere, at kunne reagere med det samme når et spændende job byder sig.

Måske har du oplevet at få en henvendelse fra en i dit netværk der er blevet fyret, og har spurgt dig om du kendte til nogen spændende virksomheder, der manglede en som ham. Måske var du dengang ærgerlig over, at du ikke aktivt kunne hjælpe en god ven der stod midt i en svær situation.

Rigtigt mange færdes dagligt på Facebook, og har dialog med deres netværk af venner om stort og småt. Hvorfor ikke også have dialog med vennerne om spændene jobmuligheder tænkte vi på Jobzonen? Derfor har vi netop lanceret en lille applikation, man kan tilføje til sit Facebook univers og dermed få besked direkte i Facebook, når der er nye job inden for det ønskede område. De stillinger der ikke lige er noget for dig, er måske lige netop hvad en af dine venner går og drømmer om. I applikationen er det nemt at tippe venner i dit netværk om jobbet, og dermed måske give dem deres ønskejob. I applikationen er det også muligt, at se hvilke job dine venner har fundet mest interessante.

Hvis du er jobsøgende eller bare interesseret hvis det rigtige job byder sig, så aktiver dit netværk på Facebook i din jobsøgning, og få dem til at hjælpe dig med at finde dit nye job.

Læs mere om Jobzonens Facebook applikation her.
Af: Rasmus Lindahl Andreasen, Produktudviklingschef hos Jobzonen

2 kommentarer:

19. november 2009 kl. 15.46 Anonym

Det er smart. Glæder mig til at følge det og se, om det bliver en succes ...

19. november 2009 kl. 22.20 Anonym

Helt perfekt, det vil jeg helt klart komme til at benytte. Har allerede sendt et spændende job videre til en ven... Tak for en god jobside.

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.