15. november 2009

LO: Fortæl hvad I er gode til!

Brug mere krudt på at fortælle hvad I er gode til i LO, i stedet for bare at rakke ned på de frie og uafhængige fagforeninger.

Diverse repræsentanter i 3F, HK og den øvrige del af LO-fagbevægelsen bruger megen spalteplads i aviser på at fortælle, hvor meget de afskyr de frie og uafhængige fagforbund, og hvor meget de foragter lønmodtagere der benytter deres frie ret til selv at vælge fagforening.

Til gengæld bruger de forbavsende lidt spalteplads på at fortælle, hvad de selv udretter for deres medlemmer.

Vi skaber konkrete resultater
I Kristelig Fagbevægelse skaber vi konkrete resultater hver eneste dag, når vi kæmper for hvert enkelt medlem og for arbejdsmarkedet i almindelighed. I disse dage har vi f.eks. lagt sidste hånd på de kollektive overenskomster med Kristelig Arbejdsgiverforening, der kun mangler af blive godkendt af de to organisationers medlemmer.

En fagforening er vel dybest set sat i verden for, at arbejde for bedre løn og ansættelsesvilkår for almindelige lønmodtagere, i stedet for at bruge så meget tid på at kritisere sine konkurrenter.

Brug mere krudt på at fortælle hvad I er gode til i LO...

Af Christian Steen, Regionsformand, Kristelig Fagbevægelse i Nordjylland

6 kommentarer:

16. november 2009 kl. 19.36 Anonym

Det er jo fint nok at du siger i kan skabe konkrete resultater.¨
Men Hvornår har i nogensinde fået et bedre resultat end LO ???

Håber på at du vil give mig et konkret eksempel.

Mvh Mikkel Knudsen
Næstformand, Metal Ungdom Odense.
Mikkelknudsen1@hotmail.com

19. november 2009 kl. 15.24 Anonym

Nu må du ikke stille for store krav ;-)

21. november 2009 kl. 00.04 Christian Steen

Tak Mikkel Knudsen, fordi du bekræfter mine synspunkter: At LO's facon i debatten med os er at skyde på os i stedet for at fortælle om egne resultater.

Men også tak, fordi du giver mig lejlighed til at nævne et af vores resultater. En af vores vigtigste mærkesager er, at der skal være frihed på det danske arbejdsmarked.

Vores foreløbig største resultat på det område var, da vi i 2006 fik Menneskeretsdomstolens ord for, at fagforeningstvang er forbudt. LO forsøgte at overbevise dommerne om, at det skulle blive ved at være lovligt med fagforeningstvang. Vores resultat - frihed til den danske arbejdsmarked - synes jeg er et bedre resultat end fagforeningstvang, som LO forsvarede - forsvarer?

23. november 2009 kl. 10.19 Anonym

Det er muligt vi bruger krudt på jer, men hvor uddanner i jeres tillidsvalgte, hvordan gik det lige med jeres overenskomst med kontor elever, eller rettere, hvor meget var det de blev underbetalt.
Med hensyn til vores resultater, kan de læses på vores hjemmeside, samtidig bliver der trygt resultater i vores medlemsblad. Derfor har
vores kampangne drejet sig om at få folk til at sikre sig imens de er i job, med hensyn til A-kasse, de regler lever i trods alt også under.
Jeg så iøvrigt på jeres hjemmeside, at i havde vundet en sag om uberettiget fyring, for en af jeres medlemmer, det er jo fint, men hvordan kunne det tage to år for en afklaring. Mig bekendt er arbejdsretten ikke så sen at arbejde med.

Med venlig hilsen
Nicky Hansen
Nykøbing F.

14. februar 2010 kl. 13.35 Anonym

Har set eksempler på jeres overenskomster, hvor lønniveau er langt lavere, end hvad man kan få via landsoverenskomster lavet af LO - eller når man kigger i lønstatistikker.
Et politisk system koster penge, nogle gange måske lidt for meget - men det eer hvad jeres medlemmer nyder godt af - uden at betale. Det er skamløst, og jeres "fagforening" nasser på det etablerede system, som LO-forbundene har skabt.

15. februar 2010 kl. 18.31 Anonym

Ja det er så flot en tekst Christian, men virkeligheden er en anden, jeg er medlem i krifa, og er blevet uberettiget fyret og mindre end 15 dage efter , ansatte mit idligere firma, en anden, endnu mere på løntilskud, hvilket er ulovligt, idet jeg har fået brev fra ministeren om at man kun må ansætte , hvis der er personale nettofremgang, og i nyhederne vidst de 6-8 kommuner blev sagsøgt af FOA pga ministeren hr sagt det er ulovligt, men nu har jeg ringet og været tl møde og klaget tiljer flere gange, det eneste krifa kan er forsvare en arbejdsgiver, HEY HEY HOLDT, jeg troede du skrev i var der for medlemmerne, nej ihvertifald ikke for mit vedkomne, endnu mere selvom det fra ministeriet er skrevet og sagt der er oloveligt, får jeg ikke min sag, om uberretiget fyret

Henrik

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.