4. december 2009

Ved du hvem de bedste er?

Kristelig Fagbevægelse ligger i top med tilfredse kunder. Ud af 29 a-kasser er Kristelig A-kasse den tredjebedste målt på kundernes tilfredshed med deres a-kasse.

De to a-kasser, der har lidt større kundetilfredshed end Kristelig Fagbevægelse, er Stats- og Tjenestemændenes og Civiløkonomernes a-kasser. Det fremgår af en undersøgelse, som Handelshøjskolen/Århus Universitet har lavet.

De dårligste og dem midtimellem
I den dårlige ende ligger HK med den tredjedårligste kundetilfredshed, og ASE med den dårligste. Af større a-kasser under gennemsnittet er der FOA og Danske Lønmodtagere, mens større a-kasser over gennemsnittet blandt andre er 3F og BUPL.

Bedste åbningstider
På spørgsmålet om kundernes tilfredshed med åbningstider ligger Kristelig Fagbevægelse på førstepladsen sammen med Civiløkonomerne, som har den samme score.

Lav pris og god kommunikation
Også vurderet på pris og forståelig kunde-kommunikation ligger Kristelig Fagbevægelse helt i top, nemlig som nummer to på spørgsmålene, om Kristelig A-kasse har en konkurrencedygtig pris, og om breve og informationsmaterialer er lette at forstå.

Bliv kunde i Kristelig Fagbevægelse.

2 kommentarer:

6. august 2012 kl. 18.19 Michael Larsen

Hold da op en gang lort, jeg har været i kløerne på jer og det var ingen succes

6. august 2012 kl. 18.24 Michael Larsen

Men hvorfor er jeres overenskomster så dårlige? Hvor mange arbejdere er der i jeres bestyrelse? Hvor meget tror I at Gud kan gøre i en faglig situation?

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.