11. januar 2010

Ingen slankekure hos Kristelig Fagbevægelse

Der er ingen nytårsforsætter om en slankekur hos Kristelig Fagbevægelse, selvom den bliver større og større.

Århundredets første ti-år har givet en vækst på mere end 30.000 medlemmer. I det samme tiår har især LO-a-kasserne tabt mange medlemmer, ligesom det er gået tilbage for a-kasserne samlet set.

For eksempel har HK mistet næsten 65.000 medlemmer, og det samlede medlemstal i a-kasserne er faldet med 113.300 personer. (Kilde: Danmarks Statistik for perioden november 2000 til november 2009).

Kristelig Fagbevægelses fremgang trods en generel tilbagegang i a-kasserne betyder, at Kristelig A-kasse over de 10 år har øget sin andel af alle a-kassemedlemmer fra 6,4 til 8,3 procent, ligesom det har betydet, at Kristelig A-kasse i efteråret kom på a-kassernes podieplads som den tredjestørste.

Kundetilfredshed giver succes
Kristelig Fagbevægelses landsformand Søren Fibiger Olesen mener, at Arbejdsdirektoratets nyeste benchmarking af a-kasserne fra efteråret giver nogle gode forklaringer på succesen.

- Det fremgik, at vi lå i top på den samlede kundetilfredshed, på vores åbningstider, prisen og forståelig kommunikation. Jeg vil sige det sådan, at mange oplever os som et værdifuldt valg, fordi vi har kundefokus. Vores udgangspunkt er vores kunders ønsker og behov, og vores service og kommunikation sker på deres præmisser, siger Søren Fibiger Olesen.

2 kommentarer:

28. april 2010 kl. 20.04 slankekur

Det er da lidt for fedt.

9. september 2010 kl. 10.55 online marketing

Det er også min opfattelse at tilfredsheden generelt er meget høj. Har da selv overvejet at skifte.

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.