4. januar 2010

Retningslinjer for bloggen

Kristelig Fagbevægelse vil gerne høre din mening og inviterer dig derfor til dialog med os på vores blog.

Du er velkommen til at kommentere indlæg og deltage i debatten.

På vores blog har du mulighed for at møde forskellige medarbejdere i Kristelig Fagbevægelse. De blogger om det der ligger dem på hjertet, og giver input fra deres forskellige fagområder.

Der kommer ca. to nye indlæg hver uge.

Medarbejdere der blogger, gør det på vegne af Kristelig Fagbevægelse, men indholdet kan være udtryk for egne holdninger.

Krifa forbeholder sig ret til at slette indlæg og kommentarer som:
- angriber personer ved navns nævnelse
- diskriminerer andre f.eks. på grund af race og religion
- indeholder markedsføringsmateriale og reklame

Vi yder ikke rådgivning på bloggen men henviser vores chat, e-mail eller telefon

Når du kommenterer på indlæg så husk:
- Skriv dit navn - enten ved at vælge "Navn/webside" (og udfylde navne-feltet) eller ved skrive dit navn sammen med kommentaren.

Velkommen på vores blog

10 kommentarer:

24. maj 2011 kl. 09.05 lisbeth hansen

Hejsa ............Jeg ville egentlig have skret til Søren Fibiger ,men fandt ikke hans mail adresse , derfor dette indlæg til bloggen.
Jeg var indkaldt til samtale på kontoret i Århus forleden dag og jeg havde jo sørget for at sende de relevante papirer derud i god tid .
NU er det så jeg føler at man bliver gjort til grin for jeg kommer fra Silkeborg det tager 40 min hver vej og der er 80 km , selve mødet tog HOLD NU FAST 8 min , HELT ærlig det kan KRIFA gøre bedre , hvorfor skulle silkeborg kontoret lukke ??? kunne i ikke bare have haft et noget mindre kontor og måske ikke lige på det mest centrale sted i byen .men JEG har et forslag !!!! i har kontoret hvor i bla har visioner og samtale forløb kariererådgivning der kunne i jo en dag om ugen have en fra kontoret i århus til at være til at klare de små samtaler med dem fra Silkeborg , det må da være lettere at det er en person der skal flytte sig i stedet for at vi er mange fra silkeborg der skal kører til jer .Jeg syntes ellers i er en god fagforening og har jo da også haft noget at gøre med den intern (jeg var formand i Silkeborg afd(BEST) og det er fulkommen ulogisk og man føler sig gjort til grin og det har arbejdsløse da slet ikke brug for så KRIFA kom nu ud af fjeren og ændre på tingene det vil igen give jer et stort plus .
hav en god dag mvh Lisbeth Hansen Silkeborg

25. maj 2011 kl. 09.49 Hans Jørgen Andersen

Kære Lisbeth.
Tak for dit indlæg her – det er altid godt at høre hvad kunderne mener.
Jeg er ked af at du har haft en dårlig oplevelse, da vi i Krifa gerne vil give god service og være et godt valg.
Et af de steder, hvor man kan opleve det er i beskæftigelsesindsatsen. Her har Krifa besluttet at vi vil meget mere end det lovpligtige. Ifølge loven skal der holdes en personlig samtale hver 3 måned mens man er ledig.
I Krifa tilbyder vi kunderne et frit valg mellem et to timers inspirationsforløb incl. en lovpligtig samtale eller en kort lovpligtig samtale. Det sidste er for dem, der er ”selvkørende” og som du bruger internet og andet i jobsøgningen. Det er og så for dem, der er på vej i et nyt job.
Du havde valgt den korte lovpligtige samtale og du havde dine ting i orden. Derfor blev det en kort samtale, der resulterede i at vi kan fortsætte udbetalingerne til dig. Disse korte samtaler er bl.a. med til at vi kan holde en god lovpligtig service til et fornuftigt kontingentniveau. Hvis du gerne vil have mere end den korte samtale, skal du næste gang vælge et to timers inspirationsforløb – der er normalt 5 muligheder at vælge imellem.
Vi håber du fortsat vil opleve Krifa som en moderne a-kasse der giver kunderne forskellige individuelle muligheder.
Hans Jørgen Andersen, arbejdsmarkedschef, Krifa

18. januar 2012 kl. 16.52 Anonym

Hej Krifa!
Jf. de seneste medieindslag om den gode seniorjobordning og hvor vigtigt det er at blive i efterlønsordningen også af den grund.
Har netop skrevet til a-ks samvirke om flg. problematik, som jeg også håber I er opmærksomme på og gør noget ved.
Den nye efterlønsalder, seniorjobordningerne og dagpengereformen vil afstedkomme endnu et krater for langtidsledige født efter 1956. Seniorjobordningen kræver, udover at være fyldt 55 år, betale til efterlønnen og have mistet dagpengeretten - også, at der er højest 5 år til efterlønsalderen.Eks.Jeg blir 55 år til nov 2012, mister dagpengeretten 2013 og kan nu få efterløn som 63 årig i 2020.
Hilsen
Jane (tidligere a-kassekonsulent)

18. januar 2012 kl. 17.03 Jane

Hej Krifa!
Jf. de seneste medieindslag om den gode seniorjobordning og hvor vigtigt det er at blive i efterlønsordningen også af den grund.
Har netop skrevet til a-ks samvirke om flg. problematik, som jeg også håber I er opmærksomme på og gør noget ved.
Den nye efterlønsalder, seniorjobordningerne og dagpengereformen vil afstedkomme endnu et krater for langtidsledige født efter 1956. Seniorjobordningen kræver, udover at være fyldt 55 år, betale til efterlønnen og have mistet dagpengeretten - også, at der er højest 5 år til efterlønsalderen.Eks.Jeg blir 55 år til nov 2012, mister dagpengeretten 2013 og kan nu få efterløn som 63 årig i 2020.
Hilsen
Jane (tidligere a-kassekonsulent)

24. maj 2012 kl. 18.05 Anonym

hvergang man skal booke tid hos jer er jeres bookingsystem i uorden, og i laver kludder i dagpenge så man ikke får sin fulde dagpenge til tiden, krifa det er altså ikke iorden at man skal vente en uge fordi i gang på gang laver kludder i det

30. maj 2012 kl. 15.07 Anonym

når man så får resten af sine dagpenge er det forkert beløb
chatten er lukket, og sidde 15min i kø ved tlf det sgu bare ikke iorden krifa

12. juni 2012 kl. 05.25 Anonym

haft en sygedag og ifølge mail gir A-kassen herefter besked om dit sygefravær til kommunen.
snakkede med en fra akassen og det vil de ikke ha noget med at gøre det måtte jeg selv ordne selv om andet står sort på hvidt

det lige meget hva man spør efter så kan man ikke være sikker på det svar man får er det rigtige og man må selv til at ta kontakt til det ene og det andet

20. juli 2012 kl. 09.10 Anonym

havde en sygedag som lå oven i 3mdrs møde, jeg ringede til krifa om mødet kunne klares på tlf jeg får meget sløvednde medicin for allergien og ikke må køre bil eller andet køretøj, krifa sagde at min allergi ikke var nok til at kunne sygemelde mig og skulle på sygedagpenge og lovede at ringe tilbage så det kunne ordnes pr tlf, men krifa ringede aldrig tilbage og jeg måtte ud i trafikken, ellers var jeg enten udeblevet eller kommet for sent til mødet havde jeg mødt politiet havde det kostet en bøde på 500kr og det der ikke råd til på en dagpenge sats

6. august 2012 kl. 12.46 Hevito

Bor i Silkeborg og er tilmeldt afdelingen i Herning. Hvorfor kan Jeres 3 mdr's møder ikke klares på web f.eks. Da jeg var i aktivering, skulle jeg bruge en feriedag, for at komme til samtale, som varer 10 min. En hel dag+togbilligt er sgu ikke billigt, og vi får da ikke for meget i forvejen. Og så vil jeg gerne høre, hvor mange ansøgninger de forskellige bliver pålagt at søge??? Jeg er blevet pålagt at søge 5 jobs pr. uge, samtidig med at jeg er i aktivering på jobsøgningskursus, hvor jeg også skal koncentrere mig om at finde en praktikpplads - og jobbene er der jo ikke :((

25. september 2012 kl. 14.08 Anonym

jeg fik at vide af min sagsbehandler ved krifa jeg skulle søge 10 om ugen og det umuligt lige for tiden og det blev så ændret til 4 om ugen men hvorfor kan ens akasse bestemme hvor meget man skal søge om ugen når man ikke kan sætte tal på antal ansøgninger om ugen og sidst jeg gik ledig fik jeg den besked at jeg skulle søge 50 om mdr eller var der nul dagpenge

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.