19. marts 2010

Ekstra Bladet: Overforbrug i Krifa

Misbruger formanden kundernes penge på spa, cognac og parfume, som Ekstra Bladet påstår? Adm. direktør, Jesper Wengel, svarer på kritikken.- Danmarks Radio har ønsket at få adgang til Sørens Fibigers rejse og repræsentationsbilag for 2008. Vi har gjort et stort nummer ud ud af at finde alle næsten 100 bilag som vi har sendt til DR. Ud af de 100 bilag finder man 2 bilag som man gør til en stor historie.

- Det drejer sig om en rejse til Island, hvor man er oppe og besøge en islandsk fagforening.

- Vi er opmærksom på det forbrug og den disponering vi har, i forhold til at det er andre folks penge.

- Pressen beder om ærlighed og åbenhed, og når vi lægger for, synes jeg bare det er brand-ærgeligt, at de ikke interesserer sig for sandheden.

12 kommentarer:

19. marts 2010 kl. 21.17 Peter

Hej

Det er da pinligt i ikke kan udlevere 100 bilag som der er styr på...

Så der er helt sikkert mere som i har bare ikke har oplyst om..

20. marts 2010 kl. 15.17 Anonym

De har da netop udleveret bilagene! Der var næsten hundrede, og de blev udleveret. Du læser det nok som, at der var hundrede, og de næsten alle hundrede blev udleveret.

20. marts 2010 kl. 17.43 Peter

Læser de har udleveret 100 bilag og i de bilag var der 2 ting som kunderne ikke burde betale for.. Whisky og tur i en spa..

Har direktøren for Krifa kun været ude for kontoret 30 dage på et helt år? 3 bilag på en hel dag er ikke meget.. Så der er langt mere end de har lagt frem..

21. marts 2010 kl. 01.16 Anonym

Gå bare til den min ven vi skal nok betale, der er bare mange penge at gi af på dagpenge, hyg dig og ha det sjovt mens vi sidder og vender hver en mønt.

21. marts 2010 kl. 09.26 Krifa eService

OBS: Skriv altid jeres navn, initialer eller et nick. Det er noget rod med anonyme kommentarer.

22. marts 2010 kl. 07.41 Anonym

Typisk pamperi når man kommer højt på strå, så mister man dømmekraft, og for dyre vaner og kan tillade sig meget.

22. marts 2010 kl. 10.41 Michael

kan nogen sige mig hvofor I kaster sig over to stakkels blig som er brugt til en rejse til en anden fagforening? er det fordi han er kristen? og så påster I, at der er sikkert flere bilag som de holder skjult, Det ved I jo ikke noget om lad da manden være i fred, han gør et kæmpe arbejde for KRIFA Fortsæt Søren vi står bag dig.

22. marts 2010 kl. 10.44 Michael

Kære Peter det var 100 bilag prøv lige at læse hvad der står

23. marts 2010 kl. 07.51 Anonym

Og desuden var det 100 bilag mere ind de andre fagforeninger ville udlevere, kunne være man skulle undre sig noget mere og det, i stedet for 2 sager som der desuden er rede gjort får.

25. marts 2010 kl. 08.12 nesrual

Det er ok at gå i små sko, men når de klemmer så meget som nogen på denne side giver udtryk for -er det tid til at skifte til et større nummer -det giver mere plads også til andre.

2. april 2010 kl. 22.32 Anonym

Hvis man har et problem med anonymitet og hemmeligholdelse kunne man jo starte med at gøre til praksis, at offentliggøre alle rejsebilag.
I sin iver over at forsvare den kåde vandleg glemmer man jo at forholde sig til proffesorens grundlæggende pointe: Fagforeninger er ejet af medlemmerne og drevet frem af medlemsdemokrati. Derfor bør de (medlemmerne/ejerne) også have adgang til regnskaberne (de FULDE regnskaber). Det er ydermere også i offentlighedens interesse, at fagforeningerne spiller med åbne kort.

Men hvad... Man kan jo ikke få det hele med, når man samtidigt skal have tid til at nyde den islandske natur og slappe af i saunaen - altsammen yderst relevante ting for KRIFAs medlemmer...

P.S. At der står på bilaget det er til repræsentation skal man vist ikke lægge for meget i. Hvis man vil have det uddybet kan man tage kontakt til Stein Bagger - han skulle have lidt tid i overskud til at forklare hvordan man kan få en kuglepen til at skrive noget som ikke er sandt ;)
Søren Fibiger indrømmede blank, at han ikke altid har kunnet skelne mellem sit eget og KRIFAs kreditkort - det er fakta og det kan ikke ændres af Jesper Wengels trofaste forsøg på at redde sin herres ry.

28. april 2010 kl. 11.02 Bjarne

Der er da klart nogle herinde der virkeligt brænder efter at finde noget dårligt om Krifa, men I er jo sikkert slet ikke medlem og så har det jo egentligt ikke noget med jer at gøre ;-)

Jeg syntes DR skulle have forholdt sig til at Krifa faktisk var en af dem der lagde deres bilag frem - i modsætning til stort set hele LO. At de ud af et års samlede repæsentationsudgifter kan finde tvivlsomme poster for ca. 600 kr kan jeg som medlem helt klart godt anbefale - med 180.000 medlemmer er det jo ikke der, mit kontingent går tabt!

Dejligt at Krifa var åbne om deres udgifter, det kan jeg som medlem godt li!

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.