10. marts 2010

Fair play fra FOA

Dennis Kristensen - FOAFormanden for FOA, Dennis Kristensen, roste i denne uge kvaliteten i Kristelig A-kasse, da han blev interviewet i TV2 Nyhederne. Vi kvitterer vores konkurrent for fair play og respekt.

På spørgsmålet om, hvorvidt der er brug for modernisering i fagbevægelsen, svarede Dennis Kristensen bl.a.: "....Vi har brug for at få gjort klart, at vi slår i virkeligheden de gule a-kasser på kvalitet - det gør vi sammen med Kristelig A-kasse, der også er rigtig gode på kvalitet."

Det er ikke overraskende, at det er Dennis Kristensen, vi kan rose for fair play. Han har før demonstreret en konstruktiv tilgang og villighed til dialog med Kristelig Fagbevægelse, selvom vi ikke er enige om alt.

Fælles interesser
Kristelig Fagbevægelse og FOA er konkurrenter, og konkurrence er godt, fordi det giver lønmodtagerne noget at vælge imellem, og det driver udviklingen i fagforeninger og a-kasser fremad. Men Kristelig Fagbevægelse og FOA har også fælles interesser i, at udvikle arbejdsmarkedet og tilbyde en faglig og økonomisk tryghed, som giver alle lønmodtagere lyst til at blive medlem af en fagforening og en a-kasse.

Så god er kvaliteten
Dennis Kristensen har i øvrigt ret i, at kvaliteten i Kristelig Fagbevægelse er god. Århus Universitet har for Arbejdsdirektoratet undersøgt tilfredsheden blandt ledige i landets 29 forskellige a-kasser. Her er resultaterne for udvalgte a-kasser:

Placering
1. STA
2. CA
3. Kristelig A-kasse
5. 3F's A-kasse
12. Frie Funktionærers A-kasse
13. Metals A-kasse
19. FOA's A-kasse
27. HK's A-kasse
29. ASE

Af Hans Kargaard Thomsen, marketingkoordinator, Kristelig Fagbevægelse

1 kommentarer:

15. april 2010 kl. 21.55 Anonym

Vi trækker på sammen hammel.

Vi vil alle gerne have et godt job med indhold i, sammen med at vi også får vores betaling for det. Det kan give styrke, at vi er flere.

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.