7. juni 2010

Du bestemmer selv

Hos os bestemmer du selv, om du vil støtte Helle, Villy, Pia eller Lars.

Kristelig Fagbevægelse støtter ikke nogen politiske partier, og vi er ikke bundet til nogen partier. Vi blander os ikke i, om du vil støtte Helle, Villy, Pia eller Lars. Det, du betaler for at være kunde hos os, bruger vi på dig og dit arbejdsliv.

Ikke styret af partihensyn
Det betyder ikke, at vi ikke er politiske. Vi er i kontakt med politikere og påvirker lovgivningen. Men vi støtter ikke nogen partier, og vi er ikke i lommen på nogen politiske partier. Uden politisk hensyntagen arbejder vi for det, der giver mest værdi til vores kunder og det danske arbejdsmarked.

100 % fradragsberettiget kontingent
At vi ikke bruger penge på partistøtte, betyder også, at vi kan være så billige, at vores kontingent er 100 % fradragsberettiget.

Helsidesannoncer
Vi har indrykket helsidesannoncer i flere aviser for at fortælle, at hos os kan man være medlem uden at blive tvunget til at betale partistøtte.

Se annoncen

Søren Fibiger Olesen, landsformand for Kristelig Fagbevægelse

6 kommentarer:

7. juni 2010 kl. 10.53 Anonym

Godt gået KRIFA !!!!

7. juni 2010 kl. 15.41 Anonym

Sådan!!

7. juni 2010 kl. 17.10 Henrik Jacobsen

Super annonce, håber den giver masser af flere medlemmer

8. juni 2010 kl. 12.18 Anonym

men I opfordre ikke til at demonstrerer ved total stramninger som
i dag.

strejke er heller ikke jeres vej.

I hjælper ikke jeres medlemmer.

en svag fagforening.

8. juni 2010 kl. 12.35 Anonym

Hvad nytte skulle det være til, at man stiller sig op foran et tomt Folketing og råber op. I stedet er det da langt, langt mere konstruktivt som Krifa har gjort, nemlig at søge indflydelse på de politiske beslutninger, ved at påvirke politikerne til at træffe nogle beslutninger som er til gavn for alle danske lønmodtagere.

18. juni 2010 kl. 10.05 Pernille

Hvad nytte skulle det være til, at man stiller sig op foran et tomt Folketing og råber op. I stedet er det da langt, langt mere konstruktivt som Krifa har gjort, nemlig at søge indflydelse på de politiske beslutninger, ved at påvirke politikerne til at træffe nogle beslutninger som er til gavn for alle danske lønmodtagere.

Og hvordan synes du det er gået?????????????

Skal jeg opfatte det sådan, at Krifas politiske indflydelse har været medvirkende årsag til en total og aldeles udhuling af a-kassen? Dårligere muligheder for optjene retten til a-kasse, dårligere fradrag på a-kassebidra, kortere a-kasse periode - og en direkte opfordring fra regeringen om at lave dårligt betalte arbejdspladser til de desperate arbejdsløse.

Der er INTET af det, der er blevet vedtaget i forbindelse med genoprettelsesplanen, der er til gavn for KRIFAS medlemmer - tværdimod. http://www.fairløsning.dk derimod er ALT hvad KRIFA BURDE ønske.. Alt hvad KRIFAS medlemmer, der ønsker en velfungerende a-kasse, der reelt er et sikkerhedsnet under den arbejdsløse, burde ønske sig.

Men næ nej - hellere betale og smadre hele a-kassesystemet - end at søge at ændre det. Hele være stolt over, ikke at være partisk end forsøge at redde sin egen røv.

En S-SF regering er lige nu en meget massiv realitet i meningsmålingerne, blandt andet fordi 40.000 havde modet til at vise deres mistillid til den siddende regering. VKO er knæfaldende.. Men Krifa er upartisk - selvom VKO gør alt hvad de kan for at smadre KRIFAs produkter - mens S og SF gør alt hvad de kan for at støtte op og forbedre.

KRIFA er upartisk.

Er det kun mig, der kan se komikken?

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.