13. juli 2010

Søg job i sommerperioden

Sommeren er for mange en anledning til at søge færre job. Men det er en stor fejl. Der er nemlig gode muligheder for at blive set og hørt.

Agurketiden står for døren. Ja, vi er vel allerede midt i den. Den tid, hvor nyhedsmedierne - blandt andet på grund af Folketingets sommerferie - har svært ved at finde nyheder og derfor bringer en masse ligegyldigt stof for at fylde sendefladen ud.

Man kunne også vende den om og sige, at agurketiden er den tid, hvor de få nyheder der er, får den fulde opmærksomhed. Det tror jeg Helle Thorning Schmidt aktuelt kan skrive under på. For hende er det højst uheldigt, at skattesagen om hendes mand kommer frem netop i denne periode. For nu er der MASSER AF TID OG RESSOURCER til at dykke godt og dybt ned i den.

Nogle chefer har god tid nu
Det forholder sig på præcist samme måde med jobsøgningen. Mange chefer er på sommerferie og det samme er mange ledige og andre kandidater til ledige stillinger - men det giver dig muligheder. De chefer, som er tilbage har nu tid til at give den opfordrede eller uopfordrede ansøgning mere opmærksomhed end ellers. Og de modtager færre ansøgninger end resten af året. Det skal du udnytte, hvis du gerne vil i job eller skifte job.

Konkret betyder det at du skal:
  1. gøre ekstra meget ud af ansøgningen til de opslåede stillinger.

  2. sende en masse uopfordrede ansøgninger. Allerhelst til en navngiven person, som du ved kommer til at mangle arbejdskraft inden for en overskuelig fremtid

http://www.tekstmaskinen.net/ kan du få hjælp til både den opfordrede og uopfordrede ansøgning plus cv'et.

God skrivelyst ...

Henri Hummelmose Brorson, uddannelseskonsulent, Kristelig Fagbevægelse

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.