30. august 2010

1/4 ledige skifter branche

Resultatet har betydning for dig der skal vælge fagforening og a-kasse. Nyheden kommer fra Dansk Arbejdsgiverforenings nyhedsbrev, Agenda.

Resultatet har betydning for dig, som er kunde i Kristelig Fagbevægelse. Og for dig, der overvejer at blive det. For Kristelig Fagbevægelse er tværfaglig, og har derfor netværk i forskellige brancher. Hos os ønsker vi, at hjælpe dig videre, uanset hvilken retning du vil i. Og hos os skal du ikke bekymre dig om at skifte fagforening og a-kasse, for du kan blive hos os lige meget, hvad du vælger.

I nyhedbrevet Agenda bliver Per Vejrup-Hansen, associeret professor ved Copenhagen Business School citeret for at sige, at det for den enkelte kan være problematisk at være for branchebundet, fordi en stigende ledighed pludselig kan ramme ens branche. Og det er ikke bare ord, men noget vi har oplevet igennem finanskrisen. Og det er næppe sidste gang.

- Er du parat til at skifte branche, hvis du bliver ledig?

- Ved du, hvem der kan hjælpe dig til brancheskift?

Som kunde Kristelig Fagforening har du mulighed for at få en karriererådgivningssamtale.

Krista Ebsen Blaabjerg, Politisk konsulent, Kristelig Fagbevægelse

2 kommentarer:

2. september 2010 kl. 13.15 Bjarne Hansen

Hvis folk ikke er klar til at skifte branche må det være fordi det er for attraktivt at være arbejdsløs. Jeg siger ikke at man skal skifte til hvad som helst, men hvis man KUN vil arbejde som græsk oltidsarkæolog er man selv skyld i at man er arbejdsløs.

Vi har brug for noget fleksibilitet!

13. april 2011 kl. 09.20 Per

Det var dog det værste lort du lukker ud Bjarne.Jeg er 58 har været
arbejdsløs i 8mdr. har søgt over 150 jobs og ikke fået noget,
her i Danmark kan man efter hånden kun få job ved det offentlige
når der er løntilskud,ved det private er der vikar jobs til 108kr i timen,og der er man også for gammel,så derfor er det da godt jeg snart har været arbejdsløs i 9mdr, så er der da et lille håb, om at få et job med løntilskud. længe leve regeringens GØG og GOKKE

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.