27. september 2010

Idéjagten er skudt i gang

Kristelig Fagbevægelse har skudt jagten på geniale ideer i gang!

Vi inviterer dig indenfor på Idejagten.dk. Her finder du bl.a. et online forum, hvor du kan slippe din indre idémager løs og bidrage med ideer til vores produkter, website, service, og hvad du ellers kan finde på.

Bedste ideer belønnes med præmier
Der er mulighed for at kommentere og bygge videre på hinandens ideer, og de bedste ideer præmieres løbende. Så klik ind, hvis du nogensinde har tænkt: "Det kunne godt nok være smart, hvis Kristelig Fagbevægelse gjorde sådan... eller havde..."

Vi glæder os til at høre dine ideer!

Lene Nørris Jensen, udviklingskonsulent i Kristelig Fagbevægelse

3 kommentarer:

12. oktober 2010 kl. 19.04 Henrik Gulbæk Søborg

Jeg syntes det ville være en fin idé, hvis i koncentrede jer om de ledige medlemmer, som VIRKELIG har behov for hjælp, og ikke sådan een som mig, som udmærket kan finde ud af det. Både jobmæssigt og kursusmæssigt. I er hele tiden efter mig. Og hver gang spilder i jeres og min tid. Fuldstændigt formålsløst forbrug af midler, som, med en smule omtanke, kunne bruges meget bedre.

18. oktober 2010 kl. 19.52 Anonym

Henrik, jeg er fuldstændig enig med dig. Jeg kan desværre kun nikke genkendende til det... Jagtet som den værste forbryder bliver man.

28. oktober 2010 kl. 21.32 Birte Kristensen

Der er mange arbejdsgivere, der skriver jobannoncer i jobnet udelukkende for reklameværdiens skyld, f.eks forsikringsselskaber og tøjbutikker) og der er også pyramideselskaber der forsøger, at lokke godtroende ledige til at skrive personlige oplysninger i web baserede ansøgninger. Derfor ville det være en god ide, at en medarbejder hos Krifa nærlæste jobannoncerne og gjorde Jobnet opmærksom på problemet. Jeg har været lokket til samtale hos et forsikringselskab, hvor jeg lige skulle vise, at jeg kunne booke nogle kundemøder pr. tlf, hvorefter jeg fik at vide, at stillingen var besat til anden side. Nu er det bare sådan, at den arbejdsgiver søger nye fjolser til at gøre arbejdet for sig hver uge, og derefter kører han selv ud til kunderne og tegner forsikringerne og tager gevinsten hjem.

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.