21. december 2010

Danmarks første fagbevægelse med mobil app

Som den første a-kasse og fagforening tilbyder vi nu vores kunder app-tilgang. I første omgang til alle med en iPhone, men fra februar også til alle med Android-mobiler.

App'en giver bl.a. mulighed for at beregne dagpengesats, se udbetalingstidspunkter for dagpenge, finde adresser på det nærmeste afdelingskontor og læse blognyheder.

Men det er blot første skridt, og noget af det, der kommer senere, er mulighed for at se, hvad der er af ledige job i nærheden af, hvor man bor. Når vi videreudvikler vores app, kræver det ikke nye downloads for kunderne, for opdateringerne sker automatisk.

- Det vigtige for os er, at det skal være let for vores kunder at komme i kontakt med os og få den hjælp og de oplysninger, de har brug for. Vi vil derfor følge med tiden og gøre brug af de moderne kommunikationsmidler, som flere og flere alligevel bruger, siger webmaster i Kristelig Fagbevægelse Mark Stewart.

Du kan allerede nu downloade vores nye app i App-store. Scan 2D-koden med din mobil og download vores nye app. Du skal have en 2D-scanner på din iPhone.

Du kan se app’en på itunes: http://www.linktoapp.com/krifa

Stine Gregersen Søndergaard, marketingkoordinator, Kristelig Fagbevægelse

2 kommentarer:

30. december 2010 kl. 14.54 Stine Gregersen Søndergaard

Du kan nemt hente den nye app i App Store. Du skal bare søge på krifa, så kommer den frem. Du behøver ikke at have en 2D scanner - koden er bare ment som en smutvej! Rigtig godt nytår....

4. januar 2011 kl. 12.33 Stefan

Sejt - glæder mig til der kommer flere funktioner så som mulighed for at melde sig ledig via app'en. Chat kunne også være en ønskelig funktion.

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.