2. januar 2011

Dit kontingent i 2011

Fra den 1. januar skal staten have 15 kr. mere fra alle, der er forsikret på fuld tid i en a-kasse.

0 kr. til Kristelig A-kasse, men 15 kr. til staten
Det er det såkaldte statsbidrag, der stiger med 15 kr. Men da vi gerne vil holde prisen for fagforening og a-kasse under 600 kr., lader vi kun dit kontingent stige med 13 kr. Så vi skal faktisk have 2 kr. mindre om måneden for at administrere din a-kasse.

Stadig lav pris
Med 599 kr. om måneden for både fagforening og a-kasse har vi stadig en konkurrencedygtig pris, hvor vi kan holde kvaliteten i top. Og du kan stadig trække hele dit kontingent hos os fra i skat.

Sådan bliver priserne i 2011

Lars Stig Madsen, kommunikationsmedarbejder, Kristelig Fagbevægelse

10 kommentarer:

12. januar 2011 kl. 15.02 Christian Mejlvang

Som fuldtidsforsikret lønmodtager med et fridtidslandbrug kan jeg stadigvæk ikke forstå, at jeg kun kan få 90% dagpenge udbetalt. Jeg er jo netop forsikret i tilfælde af arbejdsløshed som LØNMODTAGER, og IKKE som selvstændig. Fremover forventer jeg derfor kun at betale 90% af kontingentet, så det svarer til jeres modydelse, nu da jeg i en periode er ledig. Derfor vil mit kontingent til A-kassen være 400,-. Så er vi enige om at det er en god løsning i har lavet.

12. januar 2011 kl. 17.08 Jakob

Stigning på 15 kr, burde den ikke falde til det halve nu dagpengeperioden kun er 2 år??
Hvad ville man sige hvis man fik besked om at præmien på ens bilforsikring stiger, men man får forresten kun halv erstatning hvis der sker noget??
De skulle skamme sig!!

12. januar 2011 kl. 21.59 Anonym

Jeg ved ikke, hvem der skulle skamme sig????
For et beskedent gebyr på 600 kr. er man sikret en månedlig
indtægt på godt 16.500 kr. før skat i 2 år, og samtidig vil ens
A-kasse give en god håndrækning til, at ledighedsperioden ikke
kommer til at vare så længe. Fat mod og se lyst på tilværelsen.
Endelig er det jo helt frivilligt om man øsnker at betale til en
A-kasse.

12. januar 2011 kl. 22.13 Camilla

Til Anonym.

Ja det kan godt være at man for 600 kr i måneden, er sikret. meeeen det er kun hvis man er over 25 og har en uddannelse som de godkender. ellers ryger man på halv dagpenge sats, hvilket er 375 kr pr dag. så er 600 kr i måneden altså en dyr fornøjelse.
For arbejdsløsheden rammer ikke kun folk over 25 år.

12. januar 2011 kl. 22.24 Anonym

Jeg mener at der er mulighed for at få nedsat sit kontingent i den periode man ryger på halv sats. Prøv dog at spørge i din afdeling!? Det er ikke A-kassen som bestemmer reglerne - det er regeringen som skal høre Jeres brok og ikke a-kassen. De kan jo ikke gøre for det når der laves dårlige regler.

13. januar 2011 kl. 22.38 Jesper

En hurtig udregning fortæller at kontingent på 599,- pr. måned skal betales i 55,4 år før man har betalt det samme som man kan få i dagpenge på 2 år på højeste sats - det lyder da som en god forretning synes jeg :-)

14. januar 2011 kl. 01.54 Stefan

ja, a-kasserne er en af de meget få forsikringer der faktisk udbetaler væsentligt flere penge end de opkræver. De kunne de andre forsikringsselskaber godt tage ved lære af :-)

14. januar 2011 kl. 19.19 Jakob

Så må vi hellere få et par ting slået helt fast:
For det første er det staten / regeringen jeg mener skulle skamme sig, og IKKE krifa, eller andre a-kasser for den sags skyld, der står jo også at staten skal have 15 kr mere!!!!!!!
For det andet har jeg ikke sagt en lyd om at a-kassen er en dårlig forsikring, kun påpeget den omstændighed at dagpengeperioden er halvveret uden en reduktion i kontigentet, men derimod nu en stigning, det er da en forringelse af betingelserne uanset hvordan i vender og drejer det!!!
Og lige for en god ordens skyld, så er jeg i arbejde og har til dato aldrig gjort brug af min a-kasse, så jeg er IKKE en samfundsnasser der er sur over ikke at kunne gå så længe mere!!!

21. januar 2011 kl. 11.20 Jens H. T. H.

maxx

At skyde gråspurve med kanoner og stadig ramme forbi, - det er vist det´du er ude i her! Lad nu for guds skyld være med at blande begreber ind i noget, der på intet måde har med hinanden at gøre. Tyskland for tyskere, - så tag da tilbage, tror ikke der er nogen her der vil savne dig. - Kosekvens! Tag du nu selv konsekvensen, - er man sig selv nærmest, skal man ikke melde sig i et fagforbund!!

23. februar 2011 kl. 22.46 bc9

Ak, ja der altid en mening der ikke passer til alle eller 1

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.