13. januar 2011

Kagekultur stortrives på arbejdet

Der serveres kage i lange baner på danske arbejdspladser. Er det en god tradition, eller trænger vi til at opbygge en sundere fejringskultur?

Nytåret er højsæson for forsæt om at leve sundere – dyrke motion, kvitte cigaretterne eller holde igen med de søde sager. Men det kan være svært at holde sine forsæt, når man kommer på arbejde. For der står ofte kage på bordet på danske arbejdspladser. Når vi har fødselsdag eller går på ferie, inviterer vi kollegerne på kage eller andre søde sager.

En dugfrisk undersøgelse viser, at der serveres kage 6 ud 10 gange, hvor der er noget at fejre på arbejdspladsen. Modsat er det så godt som næsten aldrig, at der fejres med "sunde lækkerier". Og jeg må sige, at jeg genkender billedet. I min afdeling hygger vi os jævnligt med wienerbrød, hjemmebag osv.

Og hvad så?
Er det et problem med denne kagekultur? Nej - man kan jo bare lade være med at spise kagerne, hvis man har forsæt om at lade være, kan argumentet lyde. Og det er for så vidt rigtigt. Men på den anden side skaber vi jo netop en kultur omkring det, vi serverer. Det kan føles uhøfligt at takke nej, når kollegerne tilbyder søde sager. Eller hvis man som jeg har mere end én sød tand, kan fristelsen til at gå til wienerbrødet, når det nu står der, simpelthen være for stor.

Sundere alternativer
Jeg tænker, at det er både sundt og godt, at vi fejrer sammen på arbejdspladsen. Det skal vi endelig blive ved med. Men måske kan vi inspirere hinanden til at finde på alternativer til de mange søde sager. I min afdeling har én fx serveret smoothies, en anden nødder og rosiner.

Hvem må blande sig?
Jeg foreslår, at man som kolleger indbyrdes inspirerer hinanden til en sundere fejringskultur. Men hvad med ledelsen – har den ret til at blande sig, når medarbejderne fylder sig med kalorier i arbejdstiden? Jeg ved det ikke - men jeg vil rigtig gerne høre din mening:
Tager det overhånd med kagespiseriet på arbejdspladserne? Eller tager det på den anden side overhånd med sundhedsdyrkelsen, når selv feriekagen står for skud? Har kollegerne og ledelsen ret til at blande sig – eller måske endda pligt? Eller er det alene en sag for den enkelte?

Gitte Krogh Nørgaard, Politisk konsulent, Kristelig Fagbevægelse

12 kommentarer:

13. januar 2011 kl. 14.44 ullapia

Det kan være irriterende ALTID er det kage, kage og kage, man skal enten give eller modtage. OG hvir man siger nej tak er man underlig og/eller nærig

14. januar 2011 kl. 04.39 Anonym

Fra Ullaelisa..
Ja, stop alt den kage og giv frugt istedet.
Og stop den evige indsamling til fødselsdag/babygave/ 10års på samme arbejdsplads og hvad ved jeg,,,,
Og stop den latterlige julegave fra arbejdsgiveren og giv istedet en ordenlig løn.

14. januar 2011 kl. 10.47 En pige fra ALS

Husk vi er på arbejde de bedste timer på dagen, så hver mod andre som du ønsker de skal være mod dig,Lidt hygge og omsorg gir glæde og gode snakke sættes igang, på tværs af faggrupper.
GI EN KAGE

17. januar 2011 kl. 17.00 ullapia

Det ER bare megasvært hvis man gerne vil leve sundt og evt slanke sig... Det er GRUPPEPRES der vil noget, har selv været/er i situationen

18. januar 2011 kl. 15.06 Mia

Synes også det kan være svært at sige nej, når der står kage og andet lækkert fremme hele tiden - det er vidst det, man kalder rygrad som en regnorm :o)

18. januar 2011 kl. 18.33 Karen

Har også oplevet problemet med kage-dage på diverse arbejdspladser. Jeg tåler ikke sukker rent helbredsmæssigt og siger derfor nej. Men det er ret utroligt så lidt folk ved om sukker, for "Kan du så heller ikke spise råsukker?"!!!!! NEJ, DET KAN JEG IKKE!

I begyndelsen var det utroligt irriterende hver gang at skulle give en lang forklaring om, hvorfor min krop altså ikke kan klare sukkerstadset, men samtidig oplevede jeg at det, omend efter alenlange forklaringer, blev accepteret, hvorimod de som ville undgå sukker "bare" fordi de ville slanke sig blev presset til at give efter. Mon ikke det var Janteloven, der stak hovedet frem? Når jeg ikke kan tabe mig så skal du heller ikke!

Nå, men idag ser jeg det som en positiv udfordring at fortælle andre om sukkerets negative påvirkning af kroppen og psyken. Men forståelsen af at det vi spiser har konsekvenser for vores krop kan vidst stadig ligge på et meget lille sted - desværre.

18. januar 2011 kl. 20.31 Michelle

Det behøver jo ikke nødvendigvis at være kage...det kunne jo også være boller man stiller an med. For mit eget vedkommende, tager jeg kun den slags med for at være sød og rar over for mine kollegaer. Jeg bliver ikke ked/sur/fornærmet over at de takker nej, sålænge de ikke takker nej og nærmest løber deres vej...for med mit hjemmebag har jeg jo inviteret til hygge.

Jeg kan godt se at det er mere fornuftigt at tage et frugtfad eller lignende med...men jeg må indrømme, at der kan min økonomi altså ikke følge med.

Jeg synes det skal være op til den enkelte hvad de tager med...ligesom det skal være op til den enkelte om de spiser det som er blevet medbragt. Uanset hvad, så er den vigtigste pointe jo at den der kommer med kage/boller/frugt, inviterer sine kollegaer til en smule hygge på den måde som de nu engang evner.

19. januar 2011 kl. 10.41 Anonym

Jeg syntes kage er ok på jobbet, ikk hver dag men når der sker noget så som ferie eller fødselsdag. og syntes også det er noget værre vrølg når folk ikke føler de kan sige nej, man er vel stor nok til at styre det selv. det tager alt for meget overhånd det der med at ingen må spise slik og kage på jobbet, man skal næsten skamme sig hvis man spiser lidt slik!!!! jeg syntes det er floks egen sag!!!!

24. januar 2011 kl. 14.01 Anonym

ja! og du vejer nok også en del!!!

25. januar 2011 kl. 00.40 maxxmaler

Til Anonym
Og hvad so ?
Jeg syns fokuseringen på "normal" vægt har skabt lige so meget psykiske problemer og sygdom som overvægt.
Nor du kan lide Kvinder med firekante røv, - so er du enten en kvinde eller en bøsse.Er hver har ret at blive lykkelig på sit eget made, selv om man er dejlig rundt.

25. januar 2011 kl. 12.54 Anonym

På min arbejdsplads har ledelsen blandet sig - dvs. vi har haft en projektgruppe med fokus på vores kantine, bl.a. med udgangspunkt i et sundhedsprojekt, som var initieret af Green Network. En kortlægning af tilbuddet i vores kantine, viste, at vores buffet indeholdt for meget kød, for meget dessert og kage. Så nu er kødmængderne reduceret, og der serveres kun kage om fredagen.
Det gi'r da anledning til diskussion, i sidste ende handler det om, at virksomheden er sig sit ansvar bevidst og støtter sine ansatte i at træffe sunde valg.

1. februar 2011 kl. 15.32 Anonym

Hver torsdag er der kage i vores kantine, jeg spiser den måske 1-2 gange på et år.
Stort set hver uge er der nogen som har kage med eller slik, og jeg spiser kun af og til noget af det. Det er ikke fordi jeg er kræsen. Men jeg startede et nyt sted 1 1/4 år siden og har altså stadig de gode vaner jeg lagde ud med i god behold.
Morgensmadsordninger er jeg ikke med i. Jeg kan til nød møde op med morgenbrød til min kollega og jeg, men da er det som overraskelse ved mærkedag og ikke en planlagt happening.

Da jeg startede i afdelingen vejede jeg 110 kilo. Nu vejer jeg 105.
Jeg har ikke ændret noget andet ved indtagelse end at jeg på min nuværende arbejdplads ikke spiser unødigt fedt på arbejdet. Og hjemme er jeg enerådende da jeg bor alene. Jeg har for eksempel indført max 2 x 1.5l sodavand per 14 dage, og kun til en weekend. Syren angriber tænder og sukkeret sidder på sidebenene, og eneste fravigelse fra min regel det seneste år har været hvis jeg spiser ude. Og da kun mindste sodavand eller øl på menuen. Ingen slik og sodavand med film og anden passiv syssel.

Jeg går gerne til stationen i godt vejr, og også på indkøb. Disse tiltag er ikke noget jeg gjorde noget ud af før. Og har jeg først success med det er der for det første ingen grund til ikke at fortælle det til andre, som måske føler sig presset til usunde ting på arbejdet. Og iøvrigt ingen krummer i tastaturet.

Det er kun os selv som sætter grænsen.

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.