7. marts 2011

180.000 kunder - er det meget eller lidt?

Det er faktisk for lidt. I vores reklamer på tv, i radioen og på nettet fortæller vi, at 180.000 har valgt Kristelig Fagbevægelse, hvorefter vi spørger, om det er meget eller lidt. Nu må vi konstatere, at det er for lidt.

For i 2010 var vi den hurtigst voksende a-kasse og er nu oppe på 185.000 kunder. Vi skal ikke være flere blot for at være flere. Men flere kunder betyder også flere ressourcer til at udvikle os og gøre endnu mere for den enkelte kunde.

Kunderne siger OK
Vi sætter alt ind på at give vores kunder den bedste service. Det gør vi så godt, at 97 procent af dem gerne anbefaler os til andre. Det er for os det bedste kvalitetsstempel, vi kan få. Vi er over 700 medarbejdere, der hjælper og servicerer vores kunder. Selvom vi har høje standarder for vores service, er det lykkedes os at holde prisen så langt nede, at der fortsat er fuldt skattefradrag på a-kasse og fagforening.

Noget at skulle have sagt
Som tredjestørste a-kasse er vi en væsentlig medspiller på det danske arbejdsmarked. Der bliver lyttet til os, og vi er ikke bange for at kæmpe for de bedste vilkår for vores kunder. Hos os kan alle være med, uanset hvilken branche de arbejder i, og hvor de sætter deres kryds på stemmesedlen. For vi støtter kunderne og ikke et bestemt parti.

Hvad siger du?
Har du en ide til, hvordan vi gør Kristelig Fagbevægelse endnu bedre, så gå ind på idejagten.dk og del din ide med os.

Af marketingkoordinator Stine Gregersen Søndergaard

2 kommentarer:

10. marts 2011 kl. 17.10 Anonym

Sludder

11. marts 2011 kl. 21.09 Anonym

jeg har været medlem af krifa lige så længe jeg kan huske og jeg er nu 64. Min mand er også medlem men er nu pensioneret. I gennem et langt arbejdsliv, har det desværre været nødvendigt at se nogle arbejdsgivere, lidt nærmere efter. Hvergang har det været på en rolig,behagelig og meget kompetent måde. Krifa's folk ved hvad de har med at gøre og hvad de er oppe mod. Tak for de mange år, vi bliver hvor vi er. Vi har tilmed anbefalet jer til mange unge, som gamle og en hel del af dem er i dag medlem i både fagforening og a-kasse.

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.