19. maj 2011

Et værdifuldt valg – hvad betyder det?

Mon ikke de fleste af os har det sådan, at de butikker vi husker enten er dem, hvor vi har fået en dårlig service eller de butikker, hvor vi har fået mere end vi forventede.
I min hjemby Aalborg er der særligt én herretøjsbutik jeg husker og som jeg igen og igen vender tilbage til. Udover at ekspedienterne altid er venlige og imødekommende, så åbner de også døren med et ”tak for besøget og på gensyn”, når man forlader butikken igen. Måske en lille ting, men alligevel noget jeg husker og som gør, at jeg gerne handler i butikken igen en anden gang.
I Kristelig Fagbevægelse vil vi også være en butik, som giver vores kunder mere end de forventer. Måske har du i radiospots og tv-reklamer hørt os sige, at vi vil være et værdifuldt valg for dig. Men det er ikke bare noget vi siger, det er også noget vi viser i praksis. Men hvad betyder det konkret for dig som kunde, at vi vil være et værdifuldt valg?
At vi vil være et værdifuldt valg betyder for det første, at vi lytter til dig som kunde. Det er dig som kunde der bedst ved, hvad der giver værdi i dit liv og ved hvad du har brug for – uanset om du er ledig eller i arbejde. Derfor spørger vi jævnligt kunderne om, hvad I synes om vores tilbud. F.eks. tilpasser vi løbende de forskellige møder og kurser for vores ledige kunder på baggrund af input og tilbagemeldinger fra kunderne.
For det andet betyder det med det værdifulde valg også, at vi ønsker at tilbyde dig mere end du måske forventer af din a-kasse. Vi vil mere end bare udbetale ydelser og afholde lovpligtige samtaler med et minimum af indhold. Derfor har vi givet vores ledige kunder mulighed for selv at vælge, hvilke temaer de ønsker at høre mere om, når de kommer til møde eller kursus hos os. F.eks. har kunderne mulighed for at tilvælge kurser med temaer som ”netværk”, ”aktivering” og ”motivering”.  Endvidere arbejder vi i øjeblikket på snarest at kunne tilbyde forskellige digitale kurser, som kan give dig inspiration til jobsøgning, personlig udvikling mv.
For det tredje betyder det værdifulde valg også, at vi som Danmarks 3. største fagbevægelse ønsker at gøre en forskel, både for vores egne kunder, men også for andre danske lønmodtagere. Det betyder i praksis, at vi løbende er i dialog med flere af Folketingets partier om forskellige forbedringer af vilkårene for danske lønmodtagere på arbejdsmarkedet. F.eks. har vi sat solide fingeraftryk på de 44 initiativer til forenklinger på a-kasseområdet, som beskæftigelsesministeren præsenterede for et par uger siden. Det betyder bl.a. at ledige fra maj 2012 ikke længere behøver møde op til samtaler i jobcentret, a-kassen eller hos anden aktør, hvis de i forvejen er på vej i job, på vej på barsel eller på efterløn. Det synes vi er sund fornuft.

Derudover arbejder vi i øjeblikket på at skabe lydhørhed for, både blandt politikere og i befolkningen generelt, at alle lønmodtagere skal have ret til fri på barnets 1. sygedag. Det er en mærkesag for os, og kommer vi igennem med forslaget, vil det være endnu et argument for, hvorfor vi er et værdifuldt valg for dig som kunde.
Har du ideer til, hvordan vi i endnu højere grad kan blive et værdifuldt valg, så hører vi gerne fra dig.
 
Christian Steen, specialkonsulent, cand.mag., Kristelig Fagbevægelse

2 kommentarer:

19. maj 2011 kl. 11.27 ad

Det kan undre mig at Krifas Kristne livs- og menneskesyn slet ikke spiller en rolle når Krifa selv skal forklare hvad det "værdifulde valg" betyder.....

På hjemmesiden skriver I selv at I bringer unikke værdier til arbejdsmarkedet i form af jeres kristne livs og menneskesyn. Derfor er det også naturligt at spørge om jeres payoff - "et værdifuldt valg" ikke også er et udtryk for disse værdier?

Hvorfor kommunikerer I ikke dette direkte og eksplicit til jeres kunder i denne sammenhæng?

19. maj 2011 kl. 11.31 Anonym

Hej Ad,
Det kommunikerer vi også rigtig gerne - det kan du se flere steder på vores hjemmeside. Men mit ærinde i denne blog var at komme med mere konkrete eksempler på, hvordan den enkelte kunde kan opleve, at vi arbejder med at være et værdifuldt valg for den enkelte. Det kristne livs- og menneskesyn er fundamentet for os - også når vi laver konkrete tilbud, kurser mv.
Vh
Christian Steen

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.