27. august 2012

Ny Krifa-kampagne: Ja, vi er anderledes


Krifa kører en landsdækkende annoncekampagne i en lang række af landets aviser. Kampagnens overskrift er ”Ja - vi er anderledes” og tager afsæt i det faktum, at vi ikke ligner vores konkurrenter - vi er faktisk stolte af at være anderledes.

- Oven på sommerens begivenheder i Vejle, har vi valgt at gå ud til befolkningen med en kampagne, der klart og tydeligt fortæller, hvem vi er, hvad vi tænker, og hvad vi kæmper for på det danske arbejdsmarked. For vi har et andet og positivt syn på arbejdsmarkedet, der står i skærende kontrast til blokade, kamp og negativ retorik, siger Søren Fibiger Olesen, formand for Krifa.

Service, frihed og dialog
Kampagnens tre annoncer har følgende kernebudskaber:
• Service: Vi er der for dig. Du skal have den rigtige service, når du har brug for den.
• Frihed: Du vælger selv. Mennesker har forskellige behov, og derfor skal der være frihed til at vælge den fagforening, der passer til en.
• Dialog: Lad os tale sammen. Arbejdsgivere og lønmodtagere er ikke hinandens modsætninger, men hinandens forudsætninger.

Vi er ikke som de andre
- Det har været afgørende for os at sige tingene lige ud: Vi er ikke som de andre. Vi er noget andet og vi vil noget andet. Så ja, vi er anderledes, siger Søren Fibiger Olesen.

- For nogle mennesker er røde faner, gule veste og skræmmebilleder appellerende - for andre mennesker er det en anden stil, der giver mening. Og det er fint. Hvad 3F vil, og hvad 3F gør, det må 3F fortælle. Vi vil med denne kampagne fortælle, hvem Krifa er, hvorfor vi er anderledes, og hvad det betyder for den enkelte, siger Søren Fibiger Olesen.

Kampagnen løber fire dage fra mandag 27. august til torsdag 30. august i et bredt udsnit af landets aviser. Annoncerne henviser til kampagne-websitet krifa.dk/anderledes, hvor man kan læse uddybninger af emnerne.

Søren Fibiger Olesen, formand, Kristelig Fagbevægelse

9 kommentarer:

27. august 2012 kl. 22.04 Ditte Andersen

Hvorfor snakker I om fagforeningsfrihed når det var jer der tvang medarbejderne på Vejlegården over på en ringere overenskomst?! Det var Vejlegården der sammen med jer tvang medarbejderne væk fra den overenskomst de havde. Stop manipulationerne.

28. august 2012 kl. 23.37 Henrik Jacobsen

@Ditte. Vejlegården gik konkurs under den tidligere ejer. Ingen er blevet tvunget til noget, se evt under "Fup og fakta om Vejlegården".
Jeg er netop medlem fordi Krifa ikke er som de andre. Det har intet med den lave pris at gøre. Det er gode annoncer der ikke rakker ned på andre. Bliv ved med det Krifa.

29. august 2012 kl. 11.33 Kristian Sørensen

Rigtig fin reklame. I har klart det bedste reklamebureau. For mig handler en fagforening dog mest om den tryghed den skaber for medlemmerne. Specielt i udviklingen af uddannelser, der fremtidssikre mine kompetencer, så jeg også har et job i fremtiden.

Jeres konkurrenter i LO familien bruger utrolige summer på at betale repræsentanter i lokale uddannelsesudvalg, drive uddannelsesnævnet, udvikle undervisningsmaterialer og stille skuemestre til rådighed for studerende/lærlinge.

Det koster og her betaler Krifa ikke en eneste krone. LO familiens kontingent er større af den grund, men jeg vil alligevel vægte den tryghed større, end det gode reklamebureau.

Selvfølgelig kan Krifa medlemmer nyde frugterne af det høje uddannelsesniveau LO skaber, men det er jo det samme som at sortseerne kan se TV uden at betale licens. Jeg syntes det er uetisk og det er imod mit kristne livssyn.

Krifa kunne selvfølgelig vælge at betale og lade deres kontingent stige. Det er en helt anden sag...

2. september 2012 kl. 14.50 Anonym

3F 0 Krifa 2

8. september 2012 kl. 14.00 Heine Holger Bartholomæussen

Henrik Jacobsen; Ditte Andersen har ikke desto mindre ret og jeg giver ikke meget for den side, som du henviser til. Den er ren fup og faktafri.
Amin Skov startede selv konflikten ved at true de medarbejdere, som var medlem af 3F med lock-out, hvilket jo i øvrigt i sig selv er absurd; Krifa er jo en "fagforening", som har fraskrevet sig alle magtmidler på lønmodtager side, men gentagne gange ser vi, at arbejdsgiverne godt kan true medarbejdere med lock-out, uden at det har konsekvenser. Man løfter ikke pegefingeren overfor nye kunder eller hvad?
Der kører altså også tre sager netop nu imod Vejlegården og Amin Skov, hvor tidligere kokke mener sig uberettiget fyret. Alle "tilfældigvis" medlemmer af 3F.
Og angående snakken om konkurs; konflikten fra 3F's side er jo en lovlig konflikt, det har man arbejdsrettens ord for endda. Og det er den netop fordi Amin Skov ikke var i en position til at lave en ny overenskomst på stedet, uden at varsle det i forvejen. Sådan er det!

10. september 2012 kl. 13.59 Anonym

http://avisen.dk/gul-og-roed-i-strid-over-fyret-gravid_182513.aspx

Ja et ret tydelig bevis på i er anderledes!

12. september 2012 kl. 14.17 Anonym

ja og http://www.180grader.dk/Politik/3f-truer-lediges-dagpenge-skal-deltage-i-roed-partipropaganda-ellers-ryger-dagpengene

og sådan er der jo så meget.

14. september 2012 kl. 11.57 Julie Jensen

Bliver nødt til at sige, at den sag omkring Vejlegården ikke er blevet håndteret optimalt fra jeres side - I skal gå meget mere offensivt ud, hvis I vil kommunikere til jeres medlemmer (nye som gamle), at I er et seriøst alternativ...

10. oktober 2012 kl. 20.55 Anonym

test

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.