3. august 2012

Trusler på livet hører ingen steder hjemmeTrusler på livet og hærværk hører ingen steder hjemme i debatten om frihed på arbejdsmarkedet.
Mens debatten om konflikten på Restaurant Vejlegården de seneste par uger har raset, så har flere af konfliktens parter modtaget trusler. Heriblandt har restauratør Amin Skov modtaget trusselsbreve med patroner, og 3F formand, Poul Erik Skov Christensen har fået tilsendt billeder, hvor han og familiemedlemmer er afbilledet med kors på.

SkræmmendeDet foruroliger mig, at man kan finde på at true folk på livet eller med hærværk. Lige meget om det er hacking af hjemmesider eller trusselbreve, så kan jeg kun på det skarpeste tage afstand fra sådanne metoder.

Dialog

De seneste ugers debat må ikke ende i had, men vi må i stedet for indgå i en fredelig debat om uenighederne. Kristelig Fagbevægelse støtter op om dialog.

Søren Fibiger Olesen, Landsformand, Krifa


7 kommentarer:

3. august 2012 kl. 15.21 Gordon Shumway

Meget enig

Man må håbe - at de som ved hver der står bag disse angreb har mod til angive dem, således at de bliver stillet til ansvar for deres gerninger.

MEN det ville måske også hjælpe hvis hele blå blok, ville undlade at bruge en faglig konflikt til at profilere sig selv som de sande frihedskæmpere.

Hvor var V-K-O hende da konflikten omkring Nørrebro Bryghus var på sit højeste. Hvorfor fik Nørre Bryghus ikke den samme politiske opbakning. For denne sag er 100% sammenligning ved sagen mod Vejlegården.

Jo - forskellen er at dengang havde V-K-O flertal og kunne derfor ændre loven.

Nu har V-K-O sammen med Liberal Alliance ikke noget flertal og de ved udmærket godt at regeringen sammen med Enhedslisten ikke har til hensigt at røre ved den Danske Model. Således at man bruge stemlingen til at profilere sig selv

For hvorfor går V-K-O så meget op i denne sag. Der hænger nok mere sammen med, at de ønsker at skade/sige tak for sidst for 3F for store opbakning til S og SF under den sidste valgkamp. For 3F spillede med stor sandsynlighed en vigtig brik i at S og SF kom til magten.

5. august 2012 kl. 17.27 Anonym

Enhver kan jo sende et brev sig selv et brev indeholdende en patron - Ikke noget man kan tage seriøst, hvis der ingen afsender kendes.
Beklager - Søren - at VI ikke må kommenterer dit indlæg "fup eller fakta om Vejlegården" - Hvad med at åbne debatten ?
Til Gordon - Fint set at VKO kun har 1 interesse i denne sag. Nemlig at få pressetid i "Agurketiden" til at nedgøre LO/3F - Tommysmed

5. august 2012 kl. 17.28 Anonym

Enhver kan jo sende et brev sig selv et brev indeholdende en patron - Ikke noget man kan tage seriøst, hvis der ingen afsender kendes.
Beklager - Søren - at VI ikke må kommenterer dit indlæg "fup eller fakta om Vejlegården" - Hvad med at åbne debatten ?
Til Gordon - Fint set at VKO kun har 1 interesse i denne sag. Nemlig at få pressetid i "Agurketiden" til at nedgøre LO/3F - Tommysmed

6. august 2012 kl. 03.34 Henrik Jacobsen

@Tommy Smed. Du er simpelthen for langt ude med dine konspirationsteorier. Der er vel heller ingen afsender på truslerne til 3f og deres formand. Vi burde alle kunne tage afstand fra sådanne trusler.

6. august 2012 kl. 10.33 Anonym

@Tommy:
Det er ok at være uenige - men her er du direkte usmagelig! Jeg håber aldrig du kommer til at opleve at modtage dødstrusler, men hvis du gør - så er jeg sikker på, at du heller ikke vil bryde dig om, at folk nærmest gør nar af dig, ved at spekulere i, om det er noget du har sendt til dig selv.

6. august 2012 kl. 19.27 Gordon Shumway

@ Tommysmed

Trusler høre ikke hjemme i en faglig strid

Om Amin har sendt brevet til sig selv - ja det ved vi intet om.

Naturligvis skal man tage disse trusler alvorligt, alt andet ville være tåbeligt og vi brude alle tage afstand fra disse trusler - uanset på hvilken side vi står.

14. august 2012 kl. 22.52 Anonym

Min bemærkning om at Amin muligvis selv har fremsendt trusselbrevet - er ubegrundet, og kun en mulighed.
Bemærkningen var ment som en kommentar til Søren`s indlæg, - og ikke mindst til Inger Støjberg`s hylen op om 3F`s "mafiametoder"
Støjsender Inger har ikke fattet, at ikke alle medarbejdere på Vejlegaarden var tilfredse med at skulle overgå til Krifa`s discount overenskomst. - Disse medarbejdere blev da også fyret da konflikten startede. Indirekte beskyldte Inger S. efterfølgende 3F - på live tv - at have truet Amin Skov. - Groft ? - Tommysmed

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.