28. december 2012

Et nyt år betyder nye muligheder

På tirsdag skriver vi 2013 og står overfor et nyt blankt år. Vil det blive et bedre år end 2012?

Hvad mon der sker i mit liv? Hvad sker der på mit arbejde? Skal der fyres, eller vender konjunkturerne? Kan jeg overhovedet finde et arbejde, og hvad sker der, når jeg har været ledig i to år og ikke længere kan få dagpenge? Hvad gør politikerne?  Redder de mig på målstregen eller ... Ja spørgsmålene kan være mange og vi kender vi ikke svarene i detaljer.

Vælg den positive attitude
Uanset hvad der sker og hvilken forandring vi står overfor, er der ting, vi selv kan gøre, og som vil forbedre vores situation. Vi kan vælge vores attitude! Hvis vi ser forandringer med en lys, nysgerrig og positiv attitude; hvis vi ser på forandringer som en mulighed i stedet for en hindring, så kommer vi langt nemmere igennem forandringen og får vendt noget, som kan være negativt, til noget, der bliver positivt.

Krifa hjælper dig
Fra Krifas side vil vi gerne forpligte os på at hjælpe dig.  Vi vil gøre,  hvad vi kan for at hjælpe dig, der er jobsøgende, til at finde et job. Dig, der er ved at bukke under på grund af forandringer, vil vi hjælpe igennem vores hotline ”Jobtrivsel”; og har du ansættelsesretlige problemer med din arbejdsgiver, så står vores advokater klar til at hjælpe dig.

Vi forbedrer dine forhold
Vi forhandler overenskomster i starten af året, som skal forbedre nogle kunders arbejdsvilkår.  Vi vil vedvarende tale med politikerne om nødvendige strukturelle ændringer på arbejdsmarkedet og i beskæftigelsespolitikken, så dine forhold må blive bedre.

Godt nytår!

Søren Fibiger Olesen, formand, Kristelig Fagbevægelse

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.