24. januar 2013

Brand og blokade


Hvad mener Krifa om 3F's blokade af Restaurant Vejlegården, efter at politiet mistænker Amin Skov for selv at have sat brand på restauranten? Det samme, som vi hele tiden har ment: At når en virksomhed allerede har en overenskomst, er det alt for voldsomt at bruge blokadevåbnet for at få virksomheden til at skifte til en anden fagforenings overenskomst.

Tingene skal holdes adskilt. Opklaringen af branden er en sag for politiet, og den lader vi dem om. Noget andet er, at uanset hvad årsagen til branden er, har den ikke nogen betydning for vores mening om 3F's blokade af restauranten: At den er urimelig, og at den ikke burde være lovlig.

Tager os af de ansatte
Som fagforening med overenskomst på Vejlegården er vores opgave at tage vare på de ansatte. Det gør vi bl.a. ved at tilbyde samtaler med jobtrivselskonsulenter. Og det gør vi ved at arbejde politisk for at få lignende blokader gjort ulovlige.

Debat i P4
Jeg har set medier skrive, at Krifa nu skulle have klappet i. Det har vi overhovedet ikke. Du vil stadig høre os tale højt og tydeligt for frihed på arbejdsmarkedet. Alle lønmodtagere skal frit kunne vælge a-kasse og fagforening, alle arbejdsgivere skal frit kunne vælge arbejdsgiverorganisation og overenskomstpart. Det skal jeg også tale om i P4 på lørdag 26. januar fra klokken 12.30 til 13.00.
Søren Fibiger Olesen, formand, Kristelig Fagbevægelse

2 kommentarer:

3. februar 2013 kl. 16.01 Unknown

dem som har støttet Amin ja lad os nu se om de støtter hele vejen og her mener jeg om de samler mange penge ind hvis der bliver behov for det, jeg tvivler det er nok som kejserens nye klæder ,jamen mor han har jo ikke noget tøj på.
MVH BjarneDR

28. februar 2013 kl. 22.45 Anonym

er jeres nye overenskomst vedtaget, kan ikke se noget på hjemmesiden
venlig hilsen
E.V.

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.