15. februar 2013

Partistøtte – ikke hos Krifa

Vil du have en fagforening, der arbejder politisk uden at være partipolitisk, og som ikke lader dine kontingentkroner ruller videre til politiske partier?

Så er Kristelig Fagbevægelse et sikkert valgt. Og et værdifuldt valg, fordi vi koncentrerer os om det, der har med dit arbejdsliv at gøre – og kun det.

I modsætning til Krifa støttede en  stribe LO-fagforeninger den røde blok i sidste valgkamp. Det dokumenterede Jyllands-Posten forleden dag i denne artikel.

Du bestemmer selv
I  Krifa spænder vi ikke vores kunder for en bestemt partipolitisk vogn. Vi blander os ikke i, om de skal støtte bestemte politiske partier. Det lader vi være op til  den enkelte.

Vores fokus er dine interesser
Vi mener også, vi får mest politisk indflydelse ved ikke at lade os binde til nogle få partier, men ved at stå frit i forhold til alle partier. Så kan vi have fokus på danske lønmodtageres interesser  uden at tage hensyn til partipolitiske interesser.

Vi tror på de gode argumenter
Vi vil ikke forsøge at købe os til politisk indflydelse. Vi tror på åben dialog og gode argumenter.

Søren Fibiger Olesen, formand, Kristelig Fagbevægelse

4 kommentarer:

18. februar 2013 kl. 23.44 Henrik Jacobsen

Det er bare en af mange gode grunde til mit medlemsskab hos Krifa, Danmarks bedste fagforening.

26. februar 2013 kl. 07.38 Kirsten Padfield

Henrik Jacobsen. Kunne godt tænke mig at, høre om alle dine gode grunde. For hvis du tror at, det er KRIFA der har skaffet dig nogle som helst overenskomst mæssige fridag, så tager du ganske fejl. De har ikke skaffet noget som helst til de kollektive overenskomster. Det ville du vide, hvis du undersøgte tingene en smule. Det er og bliver en butik, med kunder og ikke medlemmer. De har ikke indflydelse på ramme, eller kollektive overenskomster, det er kun de respiktive branche fagforeninger der har, og derfor er der selvfølgelig også en prisforskel. Du får vel heller ikke en Merzedes, hvis du betaler for en KIA. Hvor svært kan det være. Jeg forstår ikke at, vores ellers fornuftige lønmodtagere i dette land, ikke har forstået det endnu, vi har jo ellers et godt ordsprog der siger, pris og kvalitet følges af, og det er vi hurtige nok til at bruge, i så mange andre sammenhæng. Hvis du vil blive lidt klogere på forskellen, kan du gå ind på siden Er du OK.dk, alt hvad der står derinde, er hvad de rigtige fagforeninger har fremskaffet til de danske lønmodtager, og intet af det er KRIFAS arbejde. God dag til dig.
Åse Andersen.

2. marts 2013 kl. 10.26 Poul madsen

Hej - et godt tip
Nu har I da jeres gyldne øjeblik - se at komme ud af starthullerne og forhandel en overenskomst for samtlige undervisere både hos staten og kommunerne. Når det lykkes for jer så vælter medlemmerne ind - ind og I har engang for alle vist Jeres eksistensberettigelse
vh Poul

6. marts 2013 kl. 11.16 Henrik Jacobsen

Hej Kirsten / Åse. Jeg vil da gerne skrive flere gode grunde til at være medlem af Krifa. Jeg kun bla. nævne deres gode service når man kontakter dem, den lave pris og de dygtige medarbejdere. Krifa hjælper når man har brug for dem og giver god værdi for kontigentet. Og så har Krifa jo også overenskomster, de er ikke dårligere end LO ´s, men anderledes.

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.