8. februar 2013

Undgå problemer med Krifas app

Nogle kunder har oplevet problemer med Krifas app til smartphones, fordi de stadig har en gammel version, der ikke længere kan opdateres.

Dermed har de ikke fået de seneste fordele.

Til Android-brugere
Her er ikke problemer, hvis bare du har opdateret på normal vis med den nyeste opdatering fra mandag d. 4. februar.

Til iPhone-brugere
Hvis du har problemer med Krifas app, eller hvis du ikke har modtaget opdateringen fra den 4. februar med den nye ”Jobsamtalesimulator”, skal du først slette og derefter hente app’en igen i App Store.
Vær opmærksom på, at du kan have to forskellige versioner af Krifas app på din telefon. Slet den version, hvor der ikke står ”Mit Krifa” på det øverste menupunkt. Når du sletter den gamle app, så mister du dine eventuelle tidligere testresultater og tidsregistreringer.

Sådan sletter du appen på iPhone
Når du skal slette Krifas app, skal du holde fingeren på ikonet indtil alle ikoner begynder at ryste. Derefter trykker du blot på det lille kryds i venstre hjørne på ikonet.

Sådan henter du Krifas app
Søg på Krifa i App Store eller Play butikken.

Nyhed på appen
Den seneste nyhed gør dig bedre forberedt til din næste jobsamtale. Se mere her.

Hans Kargaard Thomsen, marketingchef, Kristelig Fagbevægelse6 kommentarer:

11. februar 2013 kl. 13.59 Anonym

Man kan desværre hverken på jeres App eller hjemmeside, finde en eneste mail adresse til jeres afdelinger :( Man kan fint gå ind under kontakt os og udfylde en formular, men hvis ikke man er medlem og ikke ønsker at opgive cpr.nr. når man som jeg ønsker at komme i kontakt med jer via en virksomhed - kan det desværre ikke lade sig gøre pr. mail....
Opfordring til at ligge nogle mailadresser som er lette at finde på hjemmeside og app hvis ens fortrukne kontakt er mail - Tak

Ps. En mail adresse til jeres Erhvervsafdeling???
sendes til: th@reu.dk

5. april 2013 kl. 09.45 Anonym

hvad er det for nået ed at man ikke kan skifte pinkoode? så er den mildest talt ubrugelig

8. april 2013 kl. 11.38 Anonym

§Anonym om spørgsmål til pin kode.

Nej, man kan ikke skifte pinkode.

jeg forstår godt, man kan være irriteret over, at det ikke er muligt at skifte pinkode. Men pinkoden bliver af sikkerhedsmæssige grunde automatisk dannet i vores system. Og da det er muligt via Appen at indsende nuldagpengekort, er vi underlagt nogle mere restriktive sikkerhedsbetingelser end normalt. Derfor har vi valgt den nuværende løsning.

Venlig hilsen

Leif Simonsen
IT projektleder, Kristelig Fagbevægelse

27. juni 2013 kl. 14.05 Anonym

Jeg kan aldrig huske min besværlige pinkode, så jeg kan ikke bruge jeres app til noget. Måske jeg bare skulle skrive pinkoden i et tekstdokument på mobilen. Så meget for sikkerhed.

5. januar 2014 kl. 19.39 Unknown

Jeg har den seneste version og hver gang jeg forsøger at logge ind med nummer samt pinkoden fra jeres hjemmeside så får jeg bare beskeden "Fejl ved login" Bruger android på min htc one

5. februar 2014 kl. 19.56 liselotte

virker perfekt htc one

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.