28. maj 2013

Tre gode grunde til at vælge Krifa


Giv tre gode grunde til at vælge Krifa. Det blev jeg bedt om i Go' Morgen Danmark, hvor jeg var i studiet, fordi de nyeste tal fra Danmarks Statistik viser, at Krifa også har haft fremgang i 2012.

Som grund nummer ét til at vælge Krifa nævnte jeg "god pris". Vi giver værdi for pengene. Høj kvalitet og mange tibud til en lav pris.

Det kan vi gøre, fordi vi kun bruger penge på det, vi mener, en a-kasse og fagforening skal beskæftige sig med.

Det er for eksempel at føre sager for vores kunder, når det er nødvendigt for at hævde deres ret over for en arbejdsgiver; og det er at klæde dem på til lønforhandling; give dem karriererådgivning; tjekke deres ansættelseskontrakter og svare på, hvad de har af spørgsmål om deres job.

Derimod bruger vi ikke penge på at støtte politiske partier.

God service
Som grund nummer to til at vælge Krifa nævnte jeg god service. Vores kunder er så tilfredse med os, at 9 ud af 10 vil anbefale os til andre.

Det mener jeg hænger sammen med, at vi har høj kvalitet i vores rådgivning af vores kunder.

Og at vi er til at få fat i, når vores kunder har brug for det. Vi har åbent på vores telefoner fra klokken 7 morgen til 22 aften.

Vi tænker i individer
Som grund nummer tre til at vælge Krifa nævnte jeg, at vi tænker i individer.

Vi møder ikke vores kunder med standardløsninger. Vi tager udgangspunkt i deres ønsker og behov.

Alle mennesker er forskellige. Lønmodtagere er heller ikke en ens grå masse. Derfor betragter vi vores kunder som enkeltstående personer, der har krav på en enestående service.

Se det omtale indslag i Go' Morgen Danmark her.
Søren Fibiger Olesen, formand, Kristelig Fagbevægelse

1 kommentarer:

28. maj 2013 kl. 19.50 Henrik Jacobsen

Jeg kan ikke se indslaget via linket, men de 3 grunde du giver passer fint med at jeg er godt tilfreds med at være medlem hos Krifa, nu i mere end 30 år.

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.