12. september 2013

Ny inspiration til et godt arbejdsliv


Vores kunder får nu nye og flere tilbud til hjælp og inspiration i deres arbejdsliv.

Vi er her og har altid været her for vores kunder, når de har brug for hjælp. Det kan være, hvis de løber ind i problemer med deres arbejdsgiver, eller hvis de bliver sagt op og skal have hjælp til at finde et nyt job.

Sparring til arbejdslivet
Men vi vil mere end det. Vi vil ikke blot være et sted, man kontakter med problemer. Vi vil også være der for vores kunder midt i et velfungerende arbejdsliv. For at give sparring og inspiration til at udvikle sig og komme videre.

Hellere forebygge end løse problemer
Vi er overbevist om, at vores kunder hellere vil have et godt arbejde end dagpenge. De vil hellere have en god arbejdsplads end en retssag. Arbejdsliv og privatliv hænger sammen. Sundhed, kost og motion har lige så stor indflydelse på et godt arbejdsliv, som det, der foregår på arbejdspladsen. Det vil vi derfor også beskæftige os med. For hellere forebygge end løse problemer.

Mere forebyggende, inspirerende og fremadrettet
Vi vil blive ved med at have jurister og advokater, som fører sager for vores kunder, når de har behov for det. Og vi vil blive ved med at hjælpe ledige i job. Der bliver ikke skruet ned for noget af det. Men vi skruer op for noget andet. Vi vil være mere forebyggende, udviklende, fremadrettede.

Nye centre med fokus på job og karriere
For bedre at kunne give vores kunder sparring og inspiration opretter vi seks Job & Karrierecentre. De vil have fokus på tilbud til gavn for vores kunders karriere, trivsel og den sunde balance mellem privat- og arbejdsliv. Det er i høj grad tilbud til kunder, der er i job og gerne vil lære nyt, som de kan bruge i deres arbejdsliv.

Mange platforme
Vores kunder får tilbuddene på mange platforme. Det kommer til at ske gennem webinarer på nettet og via podcasts, der kan høres når som helst. Men det kommer også til at ske gennem kundemøder i vores centre.
Nogle af de emner, vi lægger ud med at tage op, er sundhed, arbejdsglæde, balancen mellem arbejde og fritid, privatøkonomi, jobsøgning og karriereudvikling. Alt sammen med det overordnede mål at give vores kunder inspiration til et godt arbejdsliv.

Brug centrene
Karrierecentrene ligger i Brøndby, Odense, Kolding, Aarhus, Herning og Aalborg.
Læs mere om Job & Karrierecentrene, og hvad du kan bruge dem til på vores hjemmeside.

Søren Fibiger Olesen, formand, Kristelig Fagbevægelse

1 kommentarer:

12. september 2013 kl. 11.59 Henrik Jacobsen

Godt initiativ. Spændende om det kommer til at gøre en forskel.

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.