18. december 2013

Fakta om beskyldninger mod Krifa

Det LO-ejede medie Avisen.dk har bragt artikler med forkerte beskyldninger mod Kristelig Fagbevægelse.

I artiklerne beskyldes vi for at skulle støtte højreorienteret kirkeligt arbejde og være imod homoseksuelle. Fakta er, at vi hverken støtter nogen kirkelige organisationer eller politiske partier.

Alle er velkomne
Det er også fakta er, at vi kun har holdninger til arbejdsmarkedsrelevante spørgsmåll. Vi har intet imod homofile, og alle uanset seksuel orientering er velkomne som kunder og ansatte.
Nogle ansatte er engageret i kirker, andre er ikke. Men hvad der er af holdninger i sammenhænge, ansatte kommer i privat, kan ikke bruges som argument for, at vi skulle mene det samme.

Kurser på højt fagligt niveau
Vi beskyldes for at skulle deltage i kirkelige konferencer i USA. Fakta er, at det er kurser arrangeret af en amerikansk kirke, men det er ikke gudstjenester. Det er ledelseskurser på et højt fagligt niveau målrettet kristne ledere. Nogle af foredragsholderne har været Bono, Bill Gates og Tony Blair.

CSR er ikke missionerende arbejde
En tredje beskyldning er, at vi skulle støtte missionerende arbejde ude i verden. Fakta er, at vi ikke støtter missionsarbejde. Med nogle af vores CSR-midler har vi i en periode bl.a. hjulpet unge mennesker i Honduras ind på arbejdsmarkedet.
Det projekt bliver nu støttet af Danida, som ingen vel vil beskylde for at være ude i et missionerende arbejde. Med vores CSR-midler støtter vi i 2014 kræftramte børn gennem BørneCancerFonden.

Værdigrundlaget er klart
Endelig beskyldes vi for at skulle nedtone, at vores værdigrundlag er et kristent livs- og menneskesyn. Men det fremgår helt tydeligt af selve navnet: Kristelig Fagbevægelse. Det er også beskrevet helt åbent på vores hjemmeside.

Jesper Wengel, administrerende direktør, Kristelig Fagbevægelse

1 kommentarer:

30. december 2013 kl. 07.59 Unknown

Dette viser jo med stor tydelighed at dem der ikke lige vælger at følge storkapitalen, de skal bare "jordes", men det er jo ikke noget nyt, men fordi man er få behøver man jo ikke at have uret.

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.