7. august 2014

Tilbage fra ferien: Vi glæder os til at se kollegerne

Det er kollegerne og samarbejdet på arbejdspladsen, vi ser mest frem til, når vi vender tilbage til jobbet efter ferien.

Relationerne giver især vores arbejdsdag værdi, siger jobtrivselskonsulent i Krifa. Uanset hvor kort eller lang ferien har været, er det ikke chefen, dagsrytmen eller transporttiden til arbejdet, der står højest på listen, når vi møder efter ferien.

Kolleger og samarbejde giver arbejdsglæde
Det er derimod kollegerne, samarbejdet og følelsen af at udrette noget, der topper listen over arbejdsglæde, når danskerne skal udvælge de tre ting, der trækker mest på jobbet efter sommerferien.
Det viser en undersøgelse om danskernes ferie- og arbejdsforventninger, som TNS Gallup har foretaget for Krifa.

Trygge relationer på arbejdet er værdifuldt
Det er ikke overraskende, at det er vores sociale relationer og samarbejdet, der motiverer os mest, siger jobtrivselskonsulent i Krifa, Bente Fischer-Nielsen:

- Vi tilbringer mange timer sammen med vores kollegaer. Derfor er det særlig værdifuldt at have gode og trygge relationer på arbejdet. Når samarbejdet fungerer, og vi udretter noget, vi er stolte af, giver det vores arbejdsliv mening og værdi, siger Bente Fischer-Nielsen og uddyber:

- Relationerne til kollegaerne skal holde til perioder med travlhed og udfordringer, så prioritér relationerne og opbyg tillid og en god samarbejdskultur.

Møder, transport og chefen skraber bunden
- Del ferieminder, gode oplevelser eller få et godt grin sammen med dine kollegaer, det er alt sammen med til at styrke kollegaskabet, siger Bente Fischer-Nielsen.

Bundskraberne på listen over det, vi savner mest efter ferien, er møderne, transporten til og fra arbejdet og ikke mindst chefen.

Undersøgelsen er gennemført af TNS Gallup for Krifa i perioden 20-24. juni blandt 1063 danskere.

Ove Klausen, kommunikationsmedarbejder, Krifa

1 kommentarer:

19. september 2014 kl. 21.24 Anonym

Jeg kan ikke forstå hvorfor man ikke bare kan gemme den optjente dagpengeret som klippekort, den skal da ikke kunne forældes,- det ville også hjælpe på det med korttidsjob. Og så selvfølgelig e n kortere optjeningsperiode, som foreslået. mvh Ingegerd

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.