20. oktober 2014

Europæisk arbejdsmiljøuge


Uge 43 er europæisk arbejdsmiljøuge med fokus på det psykiske arbejdsmiljø. Der er gratis arrangementer over hele landet. Det Europæiske Arbejdsmiljøagentur står bag.

Landet over er der konferencer, seminarer, oplæg og debatter om det psykiske arbejdsmiljø.
I Aalborg, Tønder, Slagelse, Hvidovre og Odense er der gå-hjem-møder for elever og studerende, der står over for, at de skal ud at have deres første job.
I København og Middelfart er der eftermiddagsmøder om at forebygge stress.

Børsen-konference om trivsel og arbejdsglæde
På Børsen er der en halvdagskonference fredag den 24. oktober om trivsel og arbejdsglæde, hvor organisations- og ledelseskonsulent Hanne V. Moltke fra Attractor/Rambøll holder et oplæg om, hvordan en leder og medarbejdere kan skabe arbejsdglæde, som giver både bedre trivsel og øget produktivitet.

Mange ramt af dårligt psykisk arbejdsmiljø
Der er behov for at gøre noget ved det psykiske arbejdsmiljø. Cirka hver femte person i Danmark, der er sygemeldt eller på førtidspension, er det på grund af forhold til det psykiske arbejdsmiljø. Det viser tal fra National Forskningscenter for Arbejdsmiljø i en pressemeddelelse fra Det Europæiske Arbejdsmiljøagentur.

Oversigt over arbejdsmiljøugens arrangementer
På Videncenter for Arbejdsmiljøs hjemmeside er der under overskriften Kampagner i Danmark en oversigt over arbejdsmiljøugens arrangementer.

Ove Klausen, kommunikationsmedarbejder, Krifa

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.