12. marts 2015

God Arbejdslyst

God arbejdslyst er mere end bare en hilsen. I Danmark arbejder vi hver eneste uge halvdelen af vores vågne tid, og derfor skal arbejdet jo gerne give mening.

God arbejdslyst er, når vi giver kollegaen en hjælpende hånd eller et venligt ord med på vejen. God arbejdslyst er, når vi befinder os på den rette hylde og føler, at arbejdet giver mening. God arbejdslyst er, når vi kan udvikle os, lære og vokse i vores arbejde.
God arbejdslyst er, når vi føler os sikre og trygge i vores job. God arbejdslyst er, når vores arbejde gør en forskel for andre.
Med andre ord alt det, der giver os lyst til arbejdslivet – uanset, om vi er i job eller leder efter et.

Hjælp til at bevæge dig
Vi har en klar mission: Vi vil skabe god arbejdslyst.Vi sætter arbejdslyst på dagsordenen og giver inspiration og hjælp til, at du kan bevæge dig i dit arbejdsliv. Vi håber, at vi kan berige dit arbejdsliv ved at sætte fokus på områder, der betyder noget for dig.

Din trivsel det vigtigste
Din trivsel er det vigtigste i dit arbejdsliv, og der er rigtig meget at gøre for os alle for at løfte den gode arbejdslyst i fællesskab. Vi vil gøre, hvad vi kan, for at du kan have god arbejdslyst. For god arbejdslyst er fundamentet for et langt og godt arbejdsliv.

Søren Fibiger Olesen, formand, Krifa

1 kommentarer:

13. april 2016 kl. 07.33 Tina Sørensen

Kære Søren,
Jeg synes det er spændende med så meget positiv læsning, men lad os nu lige være helt ærlige, politikerne bliver ved med at sige, at der kommer flere og flere jobs til, men når man er inde i dagpengesystemet, så ved man at dette ikke er sandt. De jobs som efter sigende skulle være der, de bliver givet væk til billigere arbejdskraft og asylansøgere. Min mand har netop mistet sit arbejde, fordi virksomheden han arbejdede for satte gang i en spareperiode. Hvor er arbejdsglæden og trivslen henne af der? De job som danskerne skal have, bliver givet væk af firmaerne til nogen som er billigere i timeløn. Hvorfor skal vi ikke hjælpe vores "egne"?
Mange fortvivlede hilsner
Tina (https://pricemarket.dk)

Skriv kommentar

Skriv ikke som anonym! Vælg "Navn/webside". Webside er valgfri.